Sport / Fodbold / Landsholdet

Landsholdet

Delaney om hattrick: Det er overvældende.
 
 
Thomas Delaney kalder det stort, at han scorede tre gange i mandagens 4-1-sejr over Armenien i VM-kvalifikationen.
 
Thomas Delaney var kampens store oplevelse, da han med et hattrick var kraftigt medvirkende til,at Danmark slog Armenien med 4-1 i VM-kvalifikationen.
 
Midtbanespilleren var ikke overraskende glad for præstationen efter den flotte kamp.
 
Thomas Delaney har nu scoret fire mål 19 A-landskampe.
 
Lykkelig Hareide: Spillerne var fantastiske.
 
 
Åge Hareide var meget glad efter 4-0-sejren over Polen og havde lovprisende ord til sine spillere, som, han mener, var fantastiske.
 
Danmark sprudlede og sendte fredag aften Polen hjem med en lussing på 4-0 i VM-kvalifikationen - og efter opgøret var landstræner Åge Hareide da osåen særdeles begejstret herre.
 
Landstræneren forsøgte sig med flere tiltag til fredagens kamp. Blandt andet spillede Andreas Cornelius på kanten med Henrik Dalsgaard bag sig, mens Nicolai Jørgensen var heltpå toppen.
 
Åge Hareide roste netop de tre for deres styrke i nærkampene efter de lange diagonalbolde, som var en del af planen.
 
Den danske landstræner fortæller, at han hentede inspiration fra sin tid i Malmø, hvor klubben mødte Celtic, som også spillede meget organiseret med nogle store stoppere, og han var glad for, at planen lykkedes.
 
Danmark skal i kamp igen mandag, hvor Armenien venter på udebane
 
Optimistisk Kjær går efter andenpladsen.
 
 
 
Danmarks anfører Simon Kjær erkender, at Polen er stukket af i puljen, men mener, der er grund til  at være optimistisk i forhold til andenpladsen.
 
Danmark slog lørdag Kasakhstan 3-1 og holdt dermed liv i sin drømmeom en billet til  Rusland, men det er stadig tæt i puljen, hvor især Montenegro byder sig til i forhold til den andenplads, der måske udløser playoff-kampen.
 
Anfører Simon Kjær erkender, at førerholdet Polen er stukket af.
 
Snupper Danmark andenpladsen kræver det stadig point nok til at undgå sidstepladsen i puljernes samlede toerregnskab, hvis man skal i playoff.
 
 
Dybt skuffet Zanka: Vil ærgre mig i lang tid.
 
 
Forsvarspilleren Mathias Zanka Jørgensen ærgrer sig over sin afbrænder i slutningen af 0-0-kampen mod Rumænien.
 
Mathias Zanka Jørgensen fik kort før tid en mulighed midt for mål efter Christian Eriksen indlæg, men sparkede over, og derfor endte det 0-0 i Cluj mellem Danmark og Rumænien.
 
FC København-kaptajnen afløste i pausen anfører Simon Kjær.
 
 
Hareide: Mange Leverede godt stykke arbejde.
 
 
Danmarks landstræner, Åge Hareide, var ganske godt tilfreds med tirsdag aftens uafgjorte resultat mod Tjekkiet.
 
Danmark var tirsdag aften på  besøg hos Tjekkiet, og her endte det hele med 1-1. Efter kampen udtalte Åge Hareide sig til Kanal 5, som transmitterede kampen i fjernsynet - og llandstræneren var fint tilfreds.
 
Det danske landshold går nu på vinterferie og skal først spille kamp igen til marts, hvor VM-kvalifikationen skydes i gang igen.
 
 
Hareide har blikket rettet mod andenpladsen.
 
 
Landstræner Åge Hareide har ikke opgivet at indhente Polen i VM-kvalifikationen, men kigger først og fremmest på andenpladsen og adgangen til playoff.
 
Danmark kom tilbage på sejrssporet, da holdet fredag aften vandt 4-1 over Kasakhstan i VM-kvalifikationen.
 
Resultatet betyder, at Danmark overvintrer på tredjepladsen med et enkelt point til Montenegro på andenpladsen og fire op til Polen på førstepladsen, og Hareide kigger i første omgang mod at komme på playoff-pladserne.
 
Hareide stillede med tre angriber i kampen og var især godt tilfreds med Andreas Cornelius, som både scorede og trak et straffespark.
 
Danmarks næste opgave er en udekamp mod Rumænien i marts.
 
Disse spillere er nomineret til årets fodboldspiller.
 
Igen i år Christian Eriksen nomineret til årets fodboldspiller,
Christian Eriksen har vundet prisen de seneste tre år, og danskeren er igen i år med i kampen om den.
Til at udfordre Tottenham-spilleren om prisen er Kasper Schmeichel, Thomas Delaney, Andreas Christensen og Nicolai Jørgensen blevet nomineret.

Christian Eriksen håber på, at kunne vinde prisen for fjerde gang i træk, men han mener dog at især en anden spiller er favorit til den

- Jeg tror måske, at der er en lidt større chance for, at det bliver en vis keeper (Kasper Schmeichel, red.). Hvis de ikke kigger den vej, så må de gerne kigge min vej, siger han til TV 2 SPORT.

Det er de danske spillere selv, der bestemmer hvem der skal vinde. Vinderen bliver afsløret ved DR Sport 2016, den 7. januar.
 
Hareide savner vildskab fra landsholdet.
 
 
 
Landstræner Åge Hareide erkendte, at det danske landshold manglede vildskab, da de tabte 1-0 til Montenegro i Parken.
 
Tirsdag aften tabte Danmark 1-0 til Montenegro i Parken. Landstræner Åge Hareide var naturligvis skuffet over nederlaget og savner mere vildskab fra sine spillere.
 
Danmark har nu fire point op til Montenegro og Polen, der begge har syv point. Landstræneren erkender, at chancerne for at komme med til VM, men håber, at spillerne kan vokse i modgangen.
 
Danmarks næste kamp i VM-kvalifikationen er hjemme mod Kasakhstan.
Hareide: Lewandowski var forskellen.
 
 
 
Åge Hareide fremhæver Robert Lewandowski som den afgørende forskel på Danmark og Polen efter 3-2-nederlaget i Warszawa og erklærer sig tilfreds med den danske moral i anden halvleg.
 
Danmark tabte lørdag 3-2 til Polen i Warszawa i Vm-kvalen, og landstræner Åge Hareide erkendte efter kampen, at værterne var en klasseangriber bedre end de rød-hvide.
 
Danmark har muligheden for at rejse sig tirsdag, når Montenegro kommer på besøg i København.
 
 
 
Truppen mod Polen og Montenegro
 
Landstræner Åge Hareide har udtaget følgende spillere til kampene mod Polen og Montenegro som spilles I oktober.
 
Målmænd: Frederik Rønnow (Brøndby), Jonas Lössl (Mainz), Kasper Schmeichel (Leicester)

Forsvar: Andreas Christensen (Mönchengladbach), Daniel Wass (Celta Vigo), Jannik Vestergaard (Mönchengladbach), Mathias "Zanka" Jørgensen (FC København), Peter Ankersen (FC København), Riza Durmisi (Real Betis), Simon Kjær (Fenerbache)

Midtbane: Christian Eriksen (Tottenham), Jens Stryger Larsen (Austria Wien), Lasse Schöne (Ajax), Nicolaj Thomsen (Nantes), Pierre Emile Højbjerg (Southampton), Pione Sisto (Celta Vigo), Thomas Delaney (FC København), William Kvist (FC København).

Angreb: Andreas Cornelius (FC København), Nicolai Jørgensen (Feyenoord), Viktor Fischer (Middlesborough), Yussef Poulsen (Leipzig).
 
 
 
Smil Internet Avis | Graham Bells vej 1 D, 8200 Aarhus N - Danmark | Tlf.: 87 13 25 00 | smilinternetavis@yahoo.dk