Sport / Fodbold / La Liga

La Liga

Zidane: Fik den sejr vi havde brug for.
 

Real Madrids Zinedine Zidane glæder sig over 3-0-sejren over Las Palmas og erkender, at den var tiltrængt for spillerne.

Real Madrid har haft problemer i denne sæson i La Liga, men hentede søndag en pligtsejr på eget græs, hvor bundholdet Las Palmas blev besejret med 3-0.

Zinedine Zidane glæder sig over sejren, som han beskriver som vigtig for hans hårdt prøvede spillere.

Cristiano Ronaldo spillede hele kampen for Real Madrid, men formåede ikke at komme på scoringstavlen.

Han har afsluttet 48 gange i denne sæson i La Liga, men har blot scoret et enkelt mål, men Zidane er sikker på, at Ronaldo igen i denne sæson bliver vigtig for holdet.

Real Madrids topscorere i La Liga er Isco og Marco Asensio, som begge har scoret fire mål.
Zidane er ikke bekymret over hul til Barca.


Real Madrid har otte point op til Barcelona efter søndagens nederlag til Girona, men det bekymrer ikke træner Zinedine Zidane.

Real Madrid skuffede søndag fælt, da holdet på udebante tabte med 2-1 til oprykkerne fra Girona.

Nederlaget betyder, at Real Madrid nu har hele otte point op til Barcelona på La Ligas førstepladsen, men det bekymrer ikke Zinedine Zidane.

Real Madrid er lige nu på tredjepladsen i La Liga efter ti spillerunder, mens Valencia er på andenpladsen. Barcelona fører an med 28 point.
Real Madrid cruisede forbi Eibar på Bernabeu.
 

Real Madrid vandt, uden at imponere, med 3-0 over Eibar, og er nu fem point efter Barcelona i La Liga.

Real Madrid tog her til aften imod sidste års positive overraskelse fra Eibar. Kongeklubben var uden deres normale førstevalg mellem stængerne, Keylor Navas, ligesom Karim Benzema var røget en tur på bænken til fordel for Marco Asensio, som startede i front med Cristiano Ronaldo.

De dobbelte Champions League-mestre tog føringen i det 18. minut, men det var efter fin hjælp fra gæsternes Paulo Oliveira, der var så uheldig at heade et indlæg i eget net.

Det blev også 2-0 til Real Madrid inden pausen, da et fladt indlæg fra Isco fandt foden hos stortalentet Marco Asensio, der resolut sparkede bolden ind i det korte hjørne.

Mod kampens slutning sparkede indskiftede Marcelo hovedstadsklubben på 3-0, da brasilianeren med sin første sæsonscoring sendte et fladt skud over i det lange hjørne.

Med sejren rykker Real Madrid forbi naboerne fra Atletico og op på tredjepladsen i La Liga, hvor man nu er fem point efter førerholdet fra Barcelona.
Glad Zidane: Vigtig scoring for Ronaldo.


Real Madrid-træner Zinedine Zidane er glad for sejren over bysbørnene Getafe. Særligt glæder han sig over, at Cristiano Ronaldo fik scoret sit første ligamål i denne sæson.

Real Madrid vandt lørdag en smal udesejr på 2-1 over Getafe i en  kamp, hvor Cristiano Ronaldo scorede sit første sæsonmål i ligasammenhæng.

Og cheftræner Zinedine Zidane er ikke overraskende tilfreds med sejren, hvor han især glæder sig over, at Ronaldo kom på måltavlen.

I Europa-sammenhæng har Ronaldo nettet fire gange i indeværende sæson.
Begejstret Zidane hylder vigtig Isco.
 


Real Madrid-træner Zinedine Zidane er meget imponeret over, hvordan Isco i øjeblikket folder sig ud på banen.

Isco scorede begge mål, da Real Madrid lørdag slog Espanyol med 2-0 i La Liga. Den spanske offensivspiller har helt generelt været godt kørende, og det har cheftræner Zinedine Zidane da også bidt mærke i.

Real Madrid har fået en skidt start på sæsonen i La Liga, men klubben kravlede med søndagens sejr op på femtepladsen. Der er syv point op til Barcelona på førstepladsen.
Zidane efter Alaves-kamp: Fortjent sejr.


Zinedine Zidane erkender, at Real Madrid gav for mange chancer væk i gårsdagens kamp mod Alaves, men franskmanden mener samtidig at sejren var ganske fortjent.

Real Madrid vandt lørdag eftermiddag med 2-1 i udekampen mod Alaves, og trods flere store chancer til hjemmeholdet, mener Zinedine Zidane fortsat, at sejren til Kongeklubben var efter bogen.

Dani Ceballos skiftede denne sommer til Real Madrid fra Real Betis, efter han blev kåret som turneringens spiller ved U21-slutrunden i Polen.
Zidane efter nedtur: Vi skal bevare roen.
 


Real Madrids Zinedine Zidane ærgrer sig over 1-0-nederlaget Betis og føler ikke, at Real fortjente at tabe kampen.

Real Madrid smed onsdag aften point i tredje hjemmekamp af tre mulige i denne sæson i La Liga, da Betis overraskede og vandt 1-0 på Bernabeu.

Cheftræner Zinedine Zidane erkender, at Real ikke spillede den bedste kamp, men mener samtidig, at nederlaget var ufortjent.

Real Madrid skal i næste kamp på besøg hos Alaves.
Carvajal: Mayoral har hvad der skal til.
 


Dani Carvajal roser målscorer Borja Mayoral, som scorede og fremtvang selvmål i sejr over Real Sociedad.

Real Madrid var hårdt præget af afbud til søndagens udekamp mod Real Sociedad. Det gav chancen til reserveangriber Borja Mayoral, som kvitterede ved at score sit første mål for kongeklubben.

Mayoral var også indirekte årsag til et selvmål i mestrenes 3-1-gevinst på Anoeta, og hans indsats blev bemærket af Dani Carvajal.

Real Madrid har nu vundet 11 udekampe i træk i La Liga, hvilket er ny klubrekord.
Skuffet Zidane: Grund til at være bekymret.
 


Real Madrids Zinedine Zidane ærgrer sig over pointtabet til Levante og mener ikke, at præstationen var god nok.

Real Madrid er kommet skidt fra land i La Liga i denne sæson, da holdet efter lørdagens 1-1-kamp på hjemmebane mod Levante blot har vundet én af de første tre kampe.

Cheftræner Zinedine Zidane erkender, at sæsonstarten ikke har været god nok.

Zidane sparede flere spillere i kampen og forklarer, at det ikke er noget, han har tænkt sig at lave om på fremadrettet.

Real Madrid møder onsdag APOEL på hjemmebane i Champions League, mens næste ligakamp er ude mod Real Sociedad.
Zidane undrer sig over utilfredse fans.
 


Real Madrids Zinedine Zidane er ved at være træt af utilfredse fans og opfordrer klubbens tilhængere til at støtte mere op om holdet.

Real Madrid snublede i sidste La Liga-kamp, hvor holdet spillede 2-2 på hjemmebane mod Valencia, og her blev der undervejs piftet ad flere spillere, blandt andre Gareth Bale.

Lørdag skal holdet forsøge at komme tilbage på sejrssporet, når Levante kommer på besøg, og cheftræner Zinedine Zidane opfordrer tilhængerne til at støtte spillerne mere.

Real Madrid må til kampen undvære Cristiano Ronaldo, som har karantæne, mens Keylor Navas, Luka Modric og Raphael Varane sidder ude.
Zidane støtter Benzema efter afbrændere.
 


Zinedine Zidane har fortsat stor tiltro til Karim Benzema på trods af franskmandens mange afbrændere i gårsdagens pointtab til Valencia.

Real Madrid måtte tage til takke med 2-2 i søndagens hjemmekamp mod Valencia. Noget af dette skyldes et hav af afbrændere i Real-offensiven, hvor især Karim Benzemas uskarphed foran mål viste sig at blive kostbar.

Cheftræneren har dog kun opmuntrende ord tilovers for sin stjerneangriber Karim Benzema efter det uafgjorte resultat.

Begge Real Madrid-mål blev sat ind af kometen Marco Asensio i hver sin halvleg.
Zidane er utilfreds med Ramos-udvisning.
 
 
Sergio Ramos' sene udvisning er malurt i bægeret for Real Madrid-træner Zinedine Zidane efter 3-0-sejren hos Deportivo.

Real Madrid åbnede sin ligasæson med 3-0 hos Deportivo søndag aften, men der var også et skår i glæden i form af en sen udvisning til Sergio Ramos efter hans andet gule kort.

Cheftræner Zinedine Zidane erkender, det er en bet at skulle undvære forsvarsgeneralen.

Sergio Ramos har fået 23 røde kort i sine 12 år hos Real Madrid.
Hernandez vil lære af Marcelo.
 


Real Madrids Theo Hernandez vil forsøge at lære af Marcelo, som i Hernandez' øjne er verdens bedste venstreback.

Real Madrid har sikret sig ny venstreback, da franske Theo Hernandez er hentet til klubben fra lokalrivalerne Atletico Madrid.

Den unge back ser frem til at kæmpe med Marcelo om pladsen og ved godt, at han nok ikke løber med al spilletiden fra start.

19-årige Hernandez spillede i sidste sæson 38 kampe for Alaves.
Real Madrid køber brasiliansk stortalent.
 


Real Madrid har sikret sig det brasilianske stortalent Vinicius Junior, som efter planen skifter til Real fra Flamengo i sommeren 2019.

Flamengo forlængede for nyligt kontrakten med det unge brasilianske stortalent Vinicius Junior, men har nu Real Madrid sikret sig den unge brasser.

Real Madrid meddeler på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig transferrettighederne for 16-årige Vinicius Junior fra sommeren 2018, og at han efter planen skifter til Real Madrid i sommeren 2019, men kan skifte tidligere, hvis klubberne bliver enige om det.

Vinicius Junior fik for nyligt sin debut i den bedste brasilianske række.
Zidane: Bedste dag i mit liv.
 

Zinedine Zidane peger på spillerne som nøglen til Real Madrids mesterskab, og træneren kalder triumfen for den bedste dag i hans liv.

Real Madrid sikrede søndag sit første mesterskab i fem år, da Malaga blev besejret med 2-0.

Zinedine Zidane er lykkelig for trofæet og kalder søndagens triumf for den bedste dag i hans liv.

Real Madrid slutter med tre point ned til Barcelona på andenpladsen.
Cristiano Ronaldo: Vi er de bedste.
 
 
Cristiano Ronaldo og Real Madrid kommer ikke til at skrue ned, bare fordi holdet kan nøjes med uafgjort i den sidste kamp mod Malaga.
 
Real Madrid vandt onsdag aften med 4-1 over Celta Vigo og skal bare bruge et enkelt point i sæsonens sidste opgør mod Malaga for at blive spanske mestre - men klubben kommer ikke til at holde igen af den grund, fortæller Cristiano Ronaldo.
 
Cristiano Ronaldo scorede selv to kasser i onsdagens opgør, mens Karim Benzema og Toni Kroos stod for de øvrige scoringer i den overbevisende sejr over Pione Sisto, Daniel Wass og resten af Celta Vigo-mandskabet.
 
 
Zidane: Det bliver svært mod Celta.
 


Real Madrids Zinedine Zidane forventer en svær kamp onsdag mod Celta Vigo, men erklærer holdet klar til kampen.

Real Madrid kan i denne uge sikre sig det første spanske mesterskab siden 2012, hvis holdet formår at hente fire point i de to kampe mod Celta Vigo og Malaga.

Cheftræner Zinedine Zidane forventer en svær opgave i onsdagens udekamp mod Celta, men erklærer sit hold klar til opgøret.

Da Real Madrid søndag vandt 4-1 over Sevilla, blev Alvaro Morata skiftet ud og reagerede med et vredt udtryk.

Zidane forklarer, at det ikke er ham, Morata var sur på.

Real Madrid og Celta Vigo har mødt hinanden tre gange i denne sæson. Her er det blevet til en sejr til hvert hold og en gang uafgjort.
Zidane storroser sine reserver efter storsejr.
 

Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane var imponeret over sit reserveholds indsats mod Granada lørdag aften, hvor det blev til en 4-0-sejr.

Real Madrid bankede lørdag aften Granada med hele 4-0 på udebane. Alle fire mål blev scoret inden for de første 35 minutter - og det blev de af James Rodriguez og Alvaro Morata.

Det er to spillere, som ikke normalt er faste startere hos cheftræner Zinedine Zidane. Faktisk var det kun Sergio Ramos og Casemiro fra den normale startopstilling, som startede inde lørdag.

Og det gjorde Zidane meget glad at se, hvordan reserverne præsterede i den overbevisende sejr.

Real Madrid mangler at møde Sevilla, Celta Vigo og Malaga i La Liga.
Matchvinder Marcelo: Vi gravede dybt.
 


Marcelo blev matchvinder med et sent mål for Real Madrid, som slog Valencia med 2-1. Der blev gravet dybt, fortæller backen.

Real Madrid var planmæssigt foran i kampen mod Valencia, men fik et mål imod med under ti minutter tilbage af opgøret.

Zinedine Zidanes tropper havde dog ikke i sinde at stille sig tilfredse med et enkelt point. Med et glimrende mål gjorde Marcelo det til 2-1 i den anden ende og sikrede dermed Real Madrid sejren.

28-årige Marcelo har spillet 402 kampe for Real Madrid
Målscorer Isco: Nok i mit livs bedste form.
 


Real Madrids Isco var i hopla igen i onsdagens storsejr over Deportivo La Coruna og føler sig i det hele taget i storform for tiden.

Et af de helt store samtaleemner de seneste uger i Real Madrid er midtbanespilleren Isco, som igennem flere uger har præsteret på et imponerende højt niveau.

Isco er dog stadig langt fra sikker mand i Zinedine Zidanes startopstilling og spillede ikke et eneste minut, da Real Madrid søndag tabte 3-2 til Barcelona.

Isco var dog tilbage på holdet, som onsdag slog Deportivo La Coruna med 6-2, og her var Isco igen i hopla, da han blandt andet scorede målet til 5-1.

25-årige Isco har i denne sæson spillet 35 kampe for Real Madrid. Det er blevet til ni scoringer og seks assists.
Zidane: Burde have forsvaret 2-2.
 


Real Madrid glemte at forsvare det point, de havde, mener en skuffet Zinedine Zidane efter Clasico-nederlag.

Real Madrid var ved at tjene et potentielt afgørende point med ti mand i Clasico-thrilleren mod Barcelona, men på kampens sidste spark forduftede pointdelingen med Messis 3-2-scoring.

Real-boss Zinedine Zidane mener, at hans spillere blev for overmodige til sidst.

Real Madrid har en kamp i hånden i forhold til Barcelona. Begge er de nu på 75 point. 
Isco hylder Reals mentale styrke.
 

Real Madrid-matchvinderen Isco mener, at La Liga-førerholdet viste stor mental styrke, da de kom tilbage og vandt mod Sporting Gijon. 

Lørdag eftermiddag hentede et reservespækket Real Madrid-mandskab alle tre point mod Sporting Gijon. Real var dog bagud med både 1-0 og 2-1, før de vandt 3-2 på et mål i overtiden.

Isco var den store stjerne i sejren med to scoringer, og efter kampen var han imponeret over holdets mentale styrke. 

Resultatet betyder, at Real Madrid er seks point foran FC Barcelona, der kan mindske det forpring lørdag aften.
Zidane: Manglende koncentration kostede.
 


Zinedine Zidane er skuffet over, at Real Madrid ikke fik lukket kampen mod Atletico og havde håbet på større koncentration til sidst.

Real Madrid måtte nøjes med det ene point mod rivalerne fra Atletico, da Antoine Griezmann kort før tid sikrede 1-1 i derbyet lørdag aften.

Zinedine Zidane ærgrer sig over den manglende koncentration til sidst i kampen, som kostede dem sejren.

Real Madrid har tre point ned til Barcelona og en kamp i hånden.

Sendt fra min iPhone
Sløseri gjorde en ellers glad Zidane rasende.
 
 
Real Madrids Zinedine Zidane var glad for 4-2-sejren over Leganes, men var samtidig gevaldigt træt af Leganes' to scoringer.
 
Real Madrid hentede onsdag en vigtig sejr på 4-2 over Leganes og holdt sig på den måde foran Barcelona i toppen af La Liga.
 
Real Madrid kom hurtigt foran, men lukkede Leganes ind i kampen, da hjemmeholdet scorede to hurtige mål kort før pausen. Det gjorde Zidane særdeles utilfreds.
 
Zinedine Zidane sparede ikampen flere profiler, men glæder sig over, at reserverne leverede varen igen.
 
Real Madrid næste opgave er debyet på hjemmebane mod Atletico Madrid.
Zidane roser velspillende Isco.
 

Zinedine Zidane var en tilfreds mand efter Real Madrids 3-0-sejr over Alaves. Specielt målscorer Isco imponerede den franske træner. 

Real Madrid var overraskende under hårdt pres i store dele af hjemmekampen mod Alaves.

I sidste ende fik Real Madrid dog slidt en komfortabel 3-0-sejr i hus efter en slutspurt på kampen, hvor Isco scorede til 2-0, inden Nacho cementerede sejren.

Real Madrid-træner Zinedine Zidane var efter kampen specielt tilfreds med Iscos indsats.

Real Madrids næste opgave er onsdag, hvor Leganes venter på udebane.
Zidane: Ikke en afgørende føring.
 


Real Madrids Zinedine Zidane glæder sig over sejren mod Bilbao, men understreger, at der er lang vej endnu i mesterskabskampen.

Real Madrid tog lørdag en vigtig sejr, da holdet slog Bilbao med 2-1 på udebane.

Real har dermed fem point ned til Barcelona i toppen af La Liga, men cheftræner Zinedine Zidane slår fast, at der fortsat er lang vej hjem, hvis Real skal blive mester.

Cristiano Ronaldo blev noget usædvanligt skiftet ud undervejs, men Zidane slår fast, at der ikke var tale om en skade.

Første opgave for Real Madrid efter
landskampspausen er en hjemmekamp mod Alaves.
Zidane: Keylor Navas reddede os.
 


Real Madrids Zinedine Zidane tager igen målmand Keylor Navas i forsvar, efter Navas kostede en scoring mod Real Betis.

Real Madrid sikrede sig søndag en 2-1-sejr over Betis i La Liga, efter holdet ellers var kommet bagud efter en fejl af Keylor Navas.

Navas har været udsat for kritik fra medier og fans i denne sæson, men efter kampen tager cheftræner Zinedine Zidane sin målmand i forsvar.

Sergio Ramos blev endnu en gang redningsmanden for Real Madrid, da han scorede det afgørende mål til 2-1.

Real Madrid har nu to point ned til Barcelona og en kamp i hånden. 

Sendt fra min iPhone
Zidane efter sejr: Et godt tegn for os.
 

Zinedine Zidane glæder sig over Real Madrids 4-1-sejr over Eibar og ser det som et godt tegn i forhold til de resterende kampe.

Efter en mindre formnedgang i La Liga, slog Real Madrid lørdag eftermiddag tilbage og hentede en 4-1-sejr på udebane mod Eibar - endda uden Cristiano Ronaldo i truppen.

Sejren glæder manager Zinedine Zidane, der ser sejren på en svær udebane som et godt tegn.

Real Madrids mål blev scoret af to gange Karim Benzema, James Rodriguez og Marco Asensio.
Zidane: Bale har sagt undskyld.
 
 
Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane fortæller, at Gareth Bale  har sagt undskyld for at tilrage sig et rødt kort i onsdagens opgør mod Las Palmas.
 
Real Mdrid var i gevaldige problemer, da de onsdag aften havde besøg af Las Palmas - ikke mindst fordi Gareth Bale efter 47 minutter blev tildelt et rødt kort.
 
Cristiano Ronaldo tog dog sagen i egen hånd og vendte 1-3 til 3-3 på tre minutteri slutningen af kampen. Men Gareth Bale var alligevel ked af sin rolle, fortæller cheftræner Zinedine Zidane.
 
Med onsdagens uafgjorte resultat mistede Real Madrid to point til topkampen, hvor Barcelona nu har overtaget førstepladsen. Real Madrid har dog en kamp i hånden, og Zidane går da heller ikke rundt med en følelse af, at mesterskabet nu er tabt.
 
Real Madrid har et enkelt point op til Barcelona og skali næste runde møde Eibar på udebane.
 
 
Zidane: Isco og Morata fortjener mere spilletid.
 
 
Isco og Alvaro Morata spillede afgørende roller i Real Madrids comeback mod Villarreal søndag aften - og cheftræner Zinedine Zidane erkender, at de to fortjener mere spilletid.
 
Real Madrid var på vej mod en stor fiasko, da de på udebane var bagud med 0-2 til Villarreal søndag aften. Men efter 64 minutter fik hovedstadsklubben hul på bylden og arbejdede sig tilbage og vandt opgøret 3-2.
 
Alvaro Morata blev undervejs skiftet ind og afgjorde kampen med sin scoring efter 83 minutter - også Isco kom ind i anden halvleg og gjorde en synlig forskel. Det er ellers to spillere, der ikke har væltet sig i spilletid i denne sæson.
 
Men det skalde måske have noget mere af, erkender cheftræner Zinedine Zidane.
 
Den fanske Real Madrid-træner var glad for at se sine spillere arbejde sig tilbage i opgøret.
 
Real Madrid holdt med sejren fast i førstepladsen, hvor de har et enkelt point ned til Barcelona og en kamp i hånden.
 
Zidane: Tabte kampen i de første ti minutter.
 
 
Real Madrid-træner Zinedine Zidane begræder sine spilleres manglende fokus i de første ti minutter i 2-1-nederlaget til Valencia.
 
Onsdag missede Real Madrid muligheden for at øge forspringet i toppen af La Liga til fire point, da de tabte 2-1 til Valencia. Real Madrid-træner Zinedine Zidane var irriteret over sit holds manglende fokus i de første ti minutter, hvor Valencia scorede begge deres mål.
 
Real Madrid fører stadig La Liga med et enkelt point mere end FC Barcelona og har stadig en kamp i hånden.
 
 
Tilfreds Zidane: En komplet indsats.
 


Zinedine Zidane var meget tilfreds med Real Madrids stærke præstation i 3-0-sejren over Real Sociedad.

Søndag var en glimrende dag for Real Madrid. Først måtte Barcelona nøjes med 1-1 hos Betis, så tabte Sevilla 3-1 til Espanyol og endelig vandt Real selv 3-0 hjemme over Sociedad.

Dermed er Real Madrid nu fire point foran i toppen af rækken, og de har endda en kamp i hånden i forhold til Barcelona og Sevilla.

Udover sejren, havde Zidane også positive nyheder om skadede Gareth Bale.

Den walisiske stjerne har været holdt ude siden Reals sejr over Sporting CP i november.
Irriteret Ramos: Vi har brug for fansene.
 


Sergio Ramos ærgrer sig over, at fansene på Santiago Bernabeu er efter ham og holdkammeraterne.

Sergio Ramos sørgede lørdag for, at Real Madrid slog Malaga. Med sine to kasser i slutningen af første halvleg sendte han sin klub tilbage på sejrskurs efter to nederlag på stribe.

Alligevel var der fans på Santiago Bernabeu, som følte trang til at pifte af holdet - og det irriterede Sergio Ramos.

Real Madrid fører fortsat La Liga, hvor de har fire point ned til Sevilla på andenpladsen og fem ned til Barcelona på tredjepladsen.
Skuffet Zidane: Hårdt at tage.


Real Madrid-træner Zinedine Zidane var en skuffet mand efter at se sit mandskab tabe for første gang april.

Søndag aften stoppede Real Madrids stime på 40 kampe uden nederlag, da de tabte med 2-1 ude mod Sevilla. Efter hjemmeholdets sene comeback var træner Zinedine Zidane skuffet, men roste alligevel sit holds indsats.

På onsdag skal Real Madrid igen i aktion, når de møder Celta Vigo i kvartfinalen af Copa del Rey.
Zidane hylder Reals rekordmandskab.Zinedine Zidane er meget imponeret over sit Real Madrid-hold, som er ubesejret i de seneste 39 kampe.

Real Madrid vandt lørdag uden problemer med 5-0 over Granada i La Liga og er dermed oppe på 39 kampe i træk uden nederlag, hvilket er en tangering af Barcelonas rekord.

Cheftræner Zinedine Zidane er meget imponeret over sit mandskab, som formår at holde gaspedalen i bund over så lang en periode.

Før kampen blev Cristiano Ronaldo hyldet for sine fire Ballon d'Or-trofæer, og portugiseren får rosende ord med på vejen af Zidane.

Real Madrids næste opgave er en udekamp mod Sevilla i Copa del Rey. Real Madrid vandt første opgør 3-0. 
Ramos: Vigtigt at kæmpe til det sidste.
 
 
Real Madrid-matchvinderen mod Deportivo La Coruna understreger betydningen at at blive ved med at kæmpe i hele kamppen.
 
Sergio Ramos blev for anden weekend i træk Real Madrids helt, da hans måli overtiden mod Depotivo La Coruna sikrede en 3-2-sejr over Deportivo La Coruna. Selvom Ramos ikke mente, at Real spillede en god kamp, var han glad for deen moral, som holdet viste for at komme tilbage.
 
På torsdag skal Real Madrid spille semifinale ved VM for klubhold, hvor de møder mexicanske Club America.
 
 
Sergio Ramos: Ved ikke om uafgjort var fair.
 
 
FC Barcelona-træner Luis Enrique mener ikke, at 1-1 mod Real Madrid var fair. Sergio Ramos, som  reddede point til Real Madrid kan godt følge Barcelona-træneren.
 
Sergio Ramos reddede kort før tid Real Madrid uafgjort mod FC Barcelona lørdag eftermiddag. Et resultat, som Barcelona-træner Luis Enrique i hvert fald ikke mente var retfærdigt - og Ramos kan da også godt følge Enrique.
 
Med det uafgjorte resultat har Real Madrid fortsat seks point nned til FC Barcelona på andenpladsen.
 
 
Real Madrid.
 
Smil Internet Avis | Graham Bells vej 1 D, 8200 Aarhus N - Danmark | Tlf.: 87 13 25 00 | smilinternetavis@yahoo.dk