Sport / Fodbold / Superligaen / AGF

AGF

 
 
Foto: Ole Nielsen / agf.dk

Ung AGF’er sikrede sejr over Brabrand

For anden gang på få dage slog AGF et Aarhus hold. Forleden var det Aarhus Fremad og idag gik det ud over Brabrand som blev besejret med 2-0 I en træningskamp.

AGF startede i en stærk opstilling med blandt andre Niklas Backman, Pierre Kanstrup, Tobias Sana og André Riel og Aleksandar Jovanovic på mål.

Der var ikke gået mere end 21 minutter før at Jesper Juelsgård sendte et indlæg ind I feltet hvor Niklas Backman stod og sendte bolden I netmaskerne. 1-0 til AGF.

AGF skiftede ud til anden halvleg, hvor blandt andre Martin Spelmann, Björn Daniel Sverrisson, Mikkel Rask og en stak unge knægte blev sendt i spil.

AGF lavede en del udskiftninger til anden halvleg hvor blandt andre Martin Spelmann, Björn Daniel Sverrisson, Mikkel Rask og en stak unge knægte kom på banen.

Efter 56 minutters spil sendte Andre Riel bolden i mål men dommeren ville ikke godkende målet da han mente at angriberen havde lavet et frispark forinden.

Målet til 2-0 kom fem minutter før slutfløjt og blev scoret af den kun 17-årige Søren Gustav Bugge Jepsen.


Skrevet af Jess Lisberg
 
 
 

Foto: agf.dk
 
AGF henter forsvarsspiller I Lyngby
 
AGF har idag skrevet kontrakt med den 23-årige venstre back Casper Højer Nielsen som man har hentet I Lyngby. Han tiltræder I AGF til sommer. Om skiftet til AGF siger Casper Højer Nielsen:

- Jeg glæder mig meget til at skifte til AGF, der er en af de store klubber i dansk fodbold. Efter en god tid i Lyngby er det til sommer tid til nye udfordringer et spændende nyt sted. Jeg kender David Nielsen fra hans tid i Lyngby, og jeg ser frem til at blive genforenet med ham i Aarhus og ikke mindst til at møde mine kommende holdkammerater og AGF's fantastiske fans, siger Casper Højer Nielsen, der dog først skal fokusere på at gøre foråret færdig I sin nuværende klub.

- Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg stadig er Lyngby-spiller og har fuld fokus på vores opstart og vores kommende forår i Alka Superligaen. Min tid som AGF-spiller starter først til sommer. Så indtil da fokuserer jeg 100 procent på opgaven i Lyngby, tilføjer Casper Højer Nielsen.

Cheftræner David Nielsen kender Casper Højer Nielsen fra sin tid I AGF og han ser frem til gensynet med Casper Højer Nielsen.

- Vi så allerede Caspers kvaliteter, da han var en ung spiller i FC København, hvor han har fået en god forsvarsuddannelse. Han er en talentfuld spiller, der er fortsat sin gode udvikling i Lyngby. Casper er en ærgerrig og målrettet spiller, og han har den rette mentalitet, vi altid leder efter hos nye spillere. Så han kommer til at passe rigtig fint ind i AGF, hvor vi glæder os til, at han starter til sommer, siger David Nielsen. 

 
Casper Højer Nielsen har skrevet under på en kontrakt der gælder til udgangen af 2021.

Skrevet af Jess Lisberg
 
 
Brøndby og AGF delte I årets sidste kamp.
10.12.2017 | kl. 19.52 | AGF

Kampen havde masser af drama og intensitet og blev spillet I et højt tempo.

Det første mål kom allerede efter 14. minutters spil.

Besar Halimi fandt Simon Tibbling på kanten af AGF-feltet. Svenskeren vendte rundt, og efter et par enkelte boldberøringer sendte han en velplaceret afslutning ind i det fjerne hjørne uden chance for Steffen Rasmussen i målet. 

Efter 34. minutters spil landede bolden for fødderne af Besar Halimi på kanten af AGF-feltet, og midtbanespilleren tøvede ikke med at afslutte, og via overliggeren gjorde han det til 2-0 til Brøndby med en fornem scoring.

Efter 63. minutters spil fik AGF reduceret. Tobias Sana sendte et indlæg ind i panden på Frederik Møller. Nu var stillingen 2-1.

AGF fortsatte jagten på en udligning og I det 76. minut blev Martin Spelmann nedlagt I feltet. Dommeren dømte straffespark til AGF.

Det straffespark skulle Tobias Sana sparke og han scorede sikkert til stillingen 2-2.

Der blev ikke scoret flere mål.
Dermed stoppede Brøndbys stime på ni sejre i træk.

Resultatet betyder også at Brøndby rykker ned på 2. pladsen hvis FC Midtjylland vinder over Randers FC.

AGF holder vinterpause på 11. pladsen.


Af Jess Lisberg
 
 

Rubén Sellés hog David Nielsen da de begge to arbejdede I Strømsgodset
Foto: Digitalsports.com

AGF har fundet ny assistenttræner 
 
Idag offentliggjorde AGF navnet
på deres nye assistenttræner.
Det bliver den 34-årige spanske træner Rubén Sellés som man har hentet I klubben FK Qarabag I Aserbajdsjan. Rubén Sellés tiltræder den 1. januar 2018.

Før sin tid I Qarabag var Rubén Sellés assistent for David Nielsen I den norske klub Strømgodset og nu
genforenes de to trænere.

- Da muligheden for at komme til AGF - og dermed også genoptage samarbejdet med David - bød sig, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det skulle jeg. Vi har arbejdet godt sammen tidligere og har vist, at vi kan gøre en forskel for et fodboldhold, og jeg ser frem til at bidrage til udviklingen af holdet, siger Rubén Sellés.

Sellés har også været akademi træner I Valencia. Udover FK Qarabag har han også været I Villarreal og FC Baku som også spiller I Aserbajdsjan.

- David har talt varmt om klubben, spillerne, organisationen og ikke mindst om de fantastiske tilhængere. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Aarhus og komme i gang med arbejdet, tilføjer Sellés, der planlægger at flytte med sin familie til Aarhus snarest muligt.

Sportschef Peter ‘PC’ Christiansen udtaler følgende om ansættelsen af Rubén Sellés.

- Vi får en yderst dygtig træner, der har hentet massiv erfaring fra forskellige jobs i udlandet. Rubén er detaljernes mand og har stærke kompetencer på såvel træningsbanen som i analyse øjemed. Vores Alka Superliga-spillere kommer til at drage stor nytte af hans tilstedeværelse, men han kommer også til at inspirere hele vores talent set-up med sin tilgang og sit skarpe syn på tingene, siger Peter 'PC' Christiansen.


Skrevet af Jess Lisberg
 
 
AGF fik en lussing af FC MIdtjylland.

Igår tabte AGF med 4-0 til FC Midtjylland.

FC Midtjylland kom allerede foran efter et kvarter. Jakob Poulsen sparkede hjørnespark og inde foran mål stod Rasmus Nissen som let kunne bringe ulvene foran 1-0.

Målet til 2-0 var også efter et hjørnespark fra Jakob Poulsen.
Denne gang var det Zsolt Korcsmar der scorede.

Efter 2-0 målet kom AGF mere med I spillet. Blandt andet havde en Morten ‘Duncan’ Rasmussen en stor chance. Men forbi mål.
Stillingen ved pausen var 2-0.

Efter pausen var kampen mere lige og begge hold havde chancer.
Men som tiden gik var det dog mere og mere svært at se AGF komme tilbage i kampen.

Fem minutter før tid kom FC Midtjylland foran 3-0 og igen var det efter et hjørnespark fra Jakob Poulsen som Marc Dal Hende headede bolden I mål.

Det sidste mål blev også scoret af Marc Dal Hende. Denne gang uden hjælp fra Jakob Poulsen.
Dermed vand FC Midtjylland 4-0.

Skrevet af Jess Lisberg
 
 
 
Amini vil undgå Danmark ved VM.

AGFs australske midtbanespiller Mustafa Amini vil gerne undgå at trække Danmark når der på fredag trækkes lod til VM I Rusland næste sommer.

- Jeg vil helt sikkert følge meget spændt med. Selvfølgelig kunne det være spændende at ende i en gruppe med Danmark. Jeg kender jo flere af spillerne på det danske landshold. Blandt andre William Kvist og Thomas Delaney.

- Men rent faktisk krydser jeg fingre for, at det ikke sker. Danmark har et stærkt fodboldlandshold. Så lad os undgå dem og lande som Brasilien, Tyskland og Spanien, siger Amini til BT.
 
 
 
Se interview med AGFs nye cheftræner David Nielsen.
 
Som mange sikkert har bemærket har AGF skiftet cheftræner.
Man har sagt farvel til Glen Riddersholm og sagt goddag til David Nielsen som man har hentet I Lyngby Boldklub.
Her kan du se et interview med den nye cheftræner som Nick Horup fra Fodbold med Horup har lavet.
 
 
 
 
Smil Internet Avis | Graham Bells vej 1 D, 8200 Aarhus N - Danmark | Tlf.: 87 13 25 00 | smilinternetavis@yahoo.dk