Sport / Fodbold / La Liga

La Liga

Vazquez advarer Barca: Kun fire point efter.
 
 
Lucas Vazquez afviser til engelske Goal, at der er krise på Bernabeu, når Real Madrid kun har fire point op til Barcelona.
 
Real Madrid sikrede med en 4-2-sejr over Celta Vigo søndag aften, at distancen til Barcelona i La Liga er på fire point.
 
Det kan man ikke kalde en krise, hvis man spørger Real Madrids 27-årige Lucas Vazquez.
 
Gårsdagens sejr over Celta Vigo var Real Madrids fjerde i streg, og det var uhyre vigtigt, for sejre skaber bedre selvtillid, siger Vazquez.
 
Real Madrid ligger på sjettepladsen i La Liga med 20 point, mens Barcelona fører ligaen med 24 point.
Solari: Svært at vinde komfortabelt.
 
 
Real Madrid måtte kæmpe længe for at score i dagens kamp mod Valladolid, og det skyldes holdets nuværende forfatning, mener Santiago Solari.

Det holdt hårdt for Real Madrid, da de lørdag vandt 2-0 over Valladolid.

Scoringerne faldt dog først til slut i kampen, og sådan er det, når man er i den situationen, som Real Madrid er i, mener den vikarierende Real Madrid-træner Santiago Solari.
Sergio Ramos er en Slagen mand efter 5-1-lussingen mod Barcelona og vil helst undgå at snakke mere om cheftræner Julen Lopetegui.
 

Julen Lopetegui ligner en færdig mand i Real Madrid efter søndagens 5-1-nederlag i Barcelona og en generelt skrækkelig sæsonstart.

Real-kaptajn Sergio Ramos fastholder, at holdet står bag Lopetegui 'til døden', men blander sig helst uden om klubbens beslutning.

Ifølge spanske aviser har Real Madrid kørt italienske Antonio Conte i stilling som Julen Lopeteguis afløser.
Lopetegui tænker ikke på mulig fyring.Real Madrid-træneren slår fast, at en mulig fyreseddel er det sidste, som han tænker på til trods for, at holdet er inde i en historisk dårlig stime.

Real Madrid tabte lørdag for tredje kamp i træk, da den spanske hovedstadsklub skuffede fælt på hjemmebane og tabte med 2-1 til Levante.

Holdet har nu ikke vundet i fem kampe, og i de spanske medier spekuleres der i, om cheftræner Julen Lopetegui er en færdig mand i klubben.

Selv tænker han dog ikke på sin egen situation, fortalte han efter lørdagens nederlag.

Efter ni spillerunder i La Liga har Real Madrid blot hentet 14 point - det er fire færre end Barcelona på førstepladsen.
Ramos: Ville være vanvittigt at fyre Lopetegui.
 

Sergio Ramos mener, det ville være vanvittigt at fyre Real Madrid-cheftræner Julen Lopetegui, selvom klubben er meget skidt kørende.

Real Madrid har tabt tre ud af de sidste fire kampe, mens den sidste af de fire er endt uafgjort.

Senest gik det galt lørdag aften, da klubben tabte til Alaves. Det var samtidig fjere gang i træk, at Real Madrid ikke formåede at score.

Derfor begynder spekulationerne om cheftræner Julen Lopetegui selvsagt at tage til, men hvis man spørger hovedstadsklubbens anfører, så er der absolut ingen grund til at tale om trænerfyringer.

Real Madrid har som sagt ikke scoret i fire kampe i træk, og det er oplagt at pege på Cristiano Ronaldos fravær - men den køber Sergio Ramos.

Real Madrid skal rejse sig mod Levante efter landskampspausen.
Ærgerlig Ramos: Skulle have distanceret Barca.
 


Segio Ramos ærgrer sig over den forspildte mulighed for at går forbi Barcelona efter derby-nulløsningen.

FC Barcelona snublede lørdag eftermiddag ved at spille 1-1 hjemme mod Athletic Club, og det resultat betød, at vinderen af aftenens derby mellem Real Madrid og Atletico Madrid kunne stryge til tops.

Men to keepere i topform stod i vejen for scoringer på Bernabeu, og derfor sluttede kampen om den spanske hovedstad 0-0.

Det facit ærgrer Real-kaptajn Sergio Ramos, som havde håbet på noget mere.

Real Madrid er med resultatet á point med Barcelona i toppen af La Liga. Atletico er to point efter.
Sprudlende Sevilla-halvleg nedlagde Real.
 

Sevilla og Simon Kjær viste storspil i første halvleg i aftenens 3-0-sejr hjemme over mægtige Real Madrid i La Liga.

Aftenens hjemmehold havde inden aftenens opgør haft en noget lunken begyndelse på sæsonen, hvor det blot var blevet til syv point af 15 mulige.

Anderledes godt var det gået for de forsvarende Champions League-mestre Real Madrid, som havde vundet alle kampe bortset fra en enkelt uafgjort.

Værterne startede bedst og var farligst i kampens indledning. Blandt andre havde Wissam Ben Yedder en hovedstødsmulighed efter ti minutter, men Thibaut Courtois viste sikre hænder i Real Madrid-målet.

Det var symptomatisk, at Real Madrid havde bolden, mens Sevilla lurede på fejl i gæsternes opspil.

Det gav pote efter 17 minutter, hvor Pablo Sarabia erobrede bolden og fandt Jesus Navas.

Han stormede mod Real Madrid-målet, men i stedet for at afslutte sendte han bolden på tværs til Andre Silva, der gjorde det til 1-0.

Fire minutter senere blev Navas igen sendt mod Madrid-målet. Denne gang forsøgte den rutinerede spanier at score, men Courtois reddede i første omgang.

Returen faldt dog for fødderne af den målsultne Silva, som øgede til 2-0 med sit andet mål.

Lige efter scoringen var Real Madrid tæt på, men Gareth Bale måtte se sit skud blive stoppet af opstanderen i Sevilla-målet.

Kort før pause gjorde Sevilla ondt værre for Real Madrid. Efter et Sevilla-frispark blev bolden på tilfældigvis nikket ind i Real Madrid-feltet, og her endte Ben Yedder alene med bolden, som han sparkede i mål på sin førstegangsberøring til 3-0.

Efter pausen lykkedes det Real Madrid at få bolden i mål ved et flot Luka Modric-chip, men efter dommeren så målet igennem med VAR, blev scoringen annulleret.

Gæsternes farligste spiller var Bale, som flere gange testede Tomas Vacliks evner i Sevilla-målet, men den walisiske angriber manglede den sidste skarphed.

Imod kampens slutning måtte Marcelo udgå med en skade, og da Julen Lopetegui havde benyttet sig af sine tre udskiftninger, måtte Real Madrid færddiggøre kampen med ti mand på banen.

Begge hold havde muligheder til at øge kampens resultat, men det blev ved 3-0 til Sevilla.

I aftenens anden sene La Liga-opgør delte Valencia og Celta Vigo med 1-1. Daniel Wass spillede fuld tid for Valencia, mens Pione Sisto kom på banen fra bænken hos Celta Vigo, hvor Mathias Jensen sad hele opgøret.
Enlig Asensio-scoring sikrede Real Madrid-sejr.
 

Real Madrid vandt lørdag aften en smal sejr på 1-0 over Espanyol og går dermed op på førstepladsen i La Liga. Marco Asensio blev kampens eneste målscorer kort før pausen.

Real Madrid havde lørdag aften muligheden for at overhale FC Barcelona i La Liga-tabellen, men det krævede en sejr over Barcelonas lokalrivaler fra Espanyol.

Hjemme på Bernabeu have Julen Lopetegui valgt at sætte Gareth Bale på bænken, og i stedet for ham var unge Marco Asensio i startopstillingen, hvilket skulle vise sig som en klog beslutning.

Efter et kvarters spil var det dog gæsterne, der var tæt på et føringsmål. Pablo Piatti blev sendt afsted, men argentineren sendte bolden snært forbi Thibaut Courtois' Real Madrid-mål.

Casemiro fik et fint tilbud efter et hjørnespark, men brasilierens afslutning strøg også en meters penge forbi den ene opstander.

Espanyols Hernan Perez fik en gigantisk chance efter 35 minutter, men afslutningen sad lige på Courtois, og dermed stod det fortsat 0-0.

Det ændrede sig dog efter 41 minuter, da Luka Modric via en Espanyol-fod spillede Marco Asensio fri, og spanieren takkede for tilliden og scorede sikkert til 1-0 for hjemmeholdet, hvilket også blev stillingen ved pausen.

Real Madrid var dog langt fra overlegne i kampen, og efter 65 minutters spil var det ren og skær uheld for udeholdet, at de ikke fik udlignet.

Borja Iglesias blev sendt afsted og lobbede fornemt bolden over en fremadstormende Courtois, men desværre for angriberen ramte bolden overliggeren og gik i spil igen.

Trods chancer i begge ender blafrede netmaskerne ikke yderligere på Bernabeu, og derfor tog Real Madrid en smal 1-0-sejr over Espanyol og går dermed op på førstepladsen i La Liga.

FC Barcelona har dog mulighed for at tage førstepladsen tilbage søndag, når de møder Girona på Camp Nou.
Isco: Vi manglede tålmodighed og præcision
 

Real Madrid-profilen Isco savnede tålmodighedog præcision i Real Madrids præstation mod Athletic Bilbao, hvor gæsterne måtte nøjes med 1-1.

Konkurrencen er hård i Real Madrid, hvilket også midtbaneprofilen Isco har lagt mærke til. Lørdag startede han for anden kamp i træk på bænken, men han kom i anden halvleg og reddede et enkelt point til hovedstadsholdet, der fik 1-1 med fra udekampen mod Atheltic Bilbao.

Han insisterer dog på, at han fuldt ud accepterer konkurrencen på det stjernespækkede hold, og i stedet ærgrer han sig over, at gæsterne ikke havde, hvad der skulle til for at hente en sejr i lørdagens kamp.

Pointtabet var det første i sæsonen for Real Madrid, der nu har 10 point efter fire kampe i La Liga, som Barcelona topper med 12 point.
Real Madrid henter Mariano Diaz i Lyon.

Real Madrid henter den 25-årige angriber Mariano Diaz tilbage fra Lyon, som de solgte ham til sidste sommer.

Champions League-mestrene fra Real Madrid har forstærket sig i front ved at hente deres tidligere spiller Mariano Diaz tilbage fra den franske klub Lyon.

Diaz har skrevet under på en fem årig kontrakt og bliver præsenteret i den spanske hovedstadsklub på fredag.

Mariano Diaz har spillet 14 kampe og scoret fem mål for Real Madrid. En statistik han nu får mulighed for at forbedre.
Marcelo overrasket over udskiftning.

Real Madrids Marcelo blev skiftet ud efter en time, da Real Madrid mødte Girona søndag aften, og det kom bag på brasilianeren.

Marcelo plejer ikke at gå glip af minutter, når han er en del af Real Madrids startopstilling, hvilket han også var i søndag aftens opgør mod Girona.

Men da der var gået omtrent en time af søndagens kamp blev brasilianeren pillet af banen, og det kom bag på ham.

Cheftræner Julen Lopetegui forklarer udskiftningen på følgende vis:

Marcelo spillede fuld tid i første runde mod Getafe. Det samme gjorde sig gældende i den europæiske Super Cup, hvor det endte med 120 minutter.
Lopetegui: Vi gjorde meget rigtigt.
 

Real Madrid-træner Julen Lopetegui er tilfreds med 2-0-sejren over Getafe, hvor hans tropper gjorde mange ting rigtigt, mener han.

Julen Lopetegui fik søndag en sejr i sin første kamp i spidsen for Real Madrid i La Liga, da det blev til en 2-0-sejr over Getafe.

Dani Carvajal og Gareth Bale stod for målene og Lopetegui så flere positive ting i præstationen.

Næste opgave der venter Real Madrid er en kamp mod Girona.
Officielt: Courtois skifter til Real Madrid.

Som forventet har Real Madrid onsdag aften præsenteret målmanden Thibaut Courtois, der kommer til den spanske klub fra engelske Chelsea.

Rygterne har længe gået på, at belgiske Thibaut Courtois denne sommer ville skifte til Real Madrid, og nu er det så en realitet.

Onsdag aften bekræfter Real Madrid på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig den belgiske landsholdskeeper, der skifter fra engelske Chelsea.

Den spanske klub oplyser, at Thibaut Courtois har skrevet under på en seksårig kontrakt.

Dermed vender 26-årige Courtois tilbage til den spanske hovedstad. Fra 2011 til 2014 tørnede han ud for Atletico Madrid, inden han vendte tilbage til Chelsea, der inden da havde købt belgieren hos Genk i hjemlandet.

I sine fire år i Chelsea har Thibaut Courtois nået 154 optrædener, og han har blandt andet været med til at vinde to Premier League-titler og en FA Cup-titel.
Som en del af aftalen sender Real Madrid den krotatiske midtbanespiller Mateo Kovacic den anden vej på en etårig lejeaftale.
Real Madrid henter Gudjohnsens søn.

Den spanske storklub har hentet Eidur Gudjohnsens 16-årige søn, Andri Lucas Gudjohnsen.

Som aktiv spiller nåede islandske Eidur Gudjohnsen at repræsentere FC Barcelona, og nu skal hans søn så forsøge at slå igennem hos rivalerne fra Real Madrid.

Gudjohnsens 16-årige søn, Andri Lucas bekræfter selv tirsdag, at han har skrevet under på en kontrakt med Real Madrid, som han skifter til fra Espanyol.

Tidligere på sommeren skiftede hans 20-årige storebror, Sveinn Aron Gudjohnsen, til den italienske Serie B-klub Spezia.
Real Madrid henter ung målmand i Ukraine.
 
Andriy Lunin har her til aften sat sin underskrift på en kontakt med de spanske giganter Real Madrid. Den 19-årige ukrainer kommer fra ukrainske Zorya, hvor han nåede en sæson.
 
Der har længe været rygter om målmandsposten i Real Madrid, hvor særligt David de Gea og Kepa Arrizabalaga har været nævnt som bejlere til Keylor Navas' plads.
 
Nu er valget i stedet faldet på den unge, ukrainske målmand Andriy Lunin, der skifter fra ukrainske Zorya.

Det bekræfter madrilenerne på klubbens hjemmeside fredag aften, der dertil oplyser, at Lunin får en kontrakt, der varer seks sæsoner frem.

Handlen koster ifølge spanske Marca, Real Madrid i omegnen af 60 millioner kroner.
Real Madrid henter brasiliansk stortalent.
 
 
Real Madrid henter fra næste sommer den unge brasilianer Rodrygo Goes i Santos, bekræfter den brasilianske klub.
 
17-årige Rodrygo Goes regnes for et stort talent i hjemlandet Brasilien, og nu bekræfter hans klub, Santos, at han skifter til Real Madrid.

Rodrygo Goes skifter til Real Madrid om et år, i juli 2019, når han er fyldt 18 år. Det bekræfter Santos på Twitter.

Den unge brasilianer debuterede for Santos' førstehold i foråret, og han har scoret fem mål og leveret to assists i ni ligakampe for Santos.
Lopetegui får tre år i Real Madrid.
 
 
Julen Lopetegui er blevet præsenteret som cheftræner i Real Madrid og han har skrevet under på en tre-årig aftale med klubben.
 
Julen Lopetegui har haft et par turbulente dage. Onsdag fik han sparket som landstræner for Spanien få dage inden første spanske kamp ved VM.

Nu er han officielt blevet præsenteret i Real Madrid, hvor han tager over efter Zinedine Zidane. Lopetegui har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Real Madrid, skriver klubben på sin hjemmeside.

Det bliver Fernando Hierro, der skal stå i spidsen for Spanien ved VM efter Lopeteguis dramatiske exit.
Bale strålede i Celta-nedsabling.
 

Real Madrid tævede her til aften et tamt Celta Vigo-mandskab med 6-0 på Santiago Bernabeu. Gareth Bale leverede to flotte kasser i en kamp, Daniel Wass som eneste dansker spillede med i.

Real Madrid tog på Santiago Bernabeu lørdag aften imod Celta Vigo, der havde Daniel Wass med fra start, mens Pione Sisto ikke var i truppen grundet en småskade.

Zinedine Zidane skulle blandt andet bruge opgøret på finde ud af, hvilken start 11-er han skal sætte sin lid til, når Real Madrid den 26. maj tager imod Liverpool i Champions League-finalen. Derfor skulle spillere som Gareth Bale og Isco levere, da Celta gæstede.

Førstnævte skulle ikke bruge mere end et kvarters tid til at sælge sig selv til den franske Real-boss. En lækker bold fra Luka Modric bragte waliseren fri, og derfra var han sikkerheden selv. 1-0.

Da kampuret havde rundet en halv time, viste Bale igen prøver på sin klasse. En høj dybdebold blev pillet ned, derefter tog offensivspilleren et enkelt træk tilbage i banen, før han trykkede af og kunne se sit projektil sejle i kassen til 2-0.

Isco ville også være en del af festen. Blot to minutter senere tog han bolden til sig, trækkede truende ind i banen og lagde den i en bue rundskævt ind bagved Sergio Alvarez i Celta-målet, og så stod det 3-0.

I anden halvleg fortsatte målfesten. Achraf Hakimi tog et hidsigt dybdeløb, Karim Benzema afleverede i rette moment, og så scorede marokkaneren sit andet ligamål for Real i denne sæson.

I kampens slutfase blev til både 5 og 6-0. Først da Sergio Gomez på uheldig vis kunne sig notere for et selvmål efter en fin aktion fra Marco Asensio, og derefter satte Toni Kroos en nem bold i kassen til ydmygelsen.

6-0 blev også resultatet i en kamp, hvor der aldrig var spænding om udfaldet.
Zidane fortryder ikke rotation i Sevilla-nederlag.
 

Real Madrid-træneren fortryder ikke, at han roterede på flere pladser i onsdagens kamp mod Sevilla, der endte med et nederlag på 3-2.

Mens Real Madrid i denne sæson har haft stor succes i Champions League, hvor holdet nu står i finalen mod Liverpool, så har hovedstadsholdet til gengæld skuffet på den hjemlige scene.

Barcelona har allerede sikret sig La Liga-titlen, og onsdag tabte Real Madrid med 3-2 ude mod Sevilla, hvilket betyder at hullet til bysbørnene fra Atletico Madrid på andenpladsen nu er på tre point med to runder igen.

Manager Zinedine Zidane startede onsdagens kamp med flere normale reserver i startopstillingen, men han afviser, at det skal ses som en nedprioritering af ligaen.

Real Madrid mangler henholdsvis en hjemmekamp mod Celta Vigo og en udekamp mod Villarreal inden Champions League-finalen mod Liverpool venter den 26. maj.
Casemiro: Viste vi er blandt de to bedste.
 

Casemiro er tilfreds med 2-2 i El Classico. Real Madrid og Barcelona fik bevist, at de er de to bedste hold i La Liga, mener brasilianeren.

FC Barcelonas spanske mestre tog søndag imod Real Madrid, som kæmper for at nå op til bysbørnene Atletico på andenpladsen.

Med 2-2 i et yderst intenst Clasico lykkedes det Real Madrid at hale en smule ind på Los Colchoneros, så afstanden nu kun er tre point. Og ifølge Casemiro fik Real også sendt et signal om holdets styrke.

Cristiano Ronaldo og Gareth Bale udlignede Barcelonas føring to gange i opgøret, hvor værternes Sergi Roberto så rødt lige før pausen.
Leganes trumfet af reservespækkede Real.
 

Et reservespækket Real Madrid-mandskab var for meget for Leganes, der blev sendt hjem fra La Liga-opgøret på Bernabeu med et 2-1-nederlag.

Leganes var lørdag aften på besøg på Estadio Santiago Bernabeu, hvor de skulle forsøge at få point mod et reservespækket Real Madrid-mandskab, der bar tydeligt præg af den forestående Champions League-semifinale mod Bayern München på tirsdag.

Det skulle imidlertid ikke blive let for gæsterne at få point med hjem, for allerede efter små ti minutter kom værterne foran.

Karim Benzema trykkede af, og bolden sprang hen til Gareth Bale, som resolut sparkede bolden mellem benene på gæsternes keeper.

Leganes-spillerne appellerede for offside, men dommeren vinkede afværgende, selvom waliseren så ud til at være på den forkerte side.

Herefter var der chancer i begge ender, men ingen af mandskaberne havde den sidste afgørende kvalitet i afslutningerne.

Lige før pausen lykkedes det dog Real Madrid at øge føringen, da en frisparksbold svævede ind over Leganes-forsvaret og endte ved bagerste stolpe. Her dukkede Borja Mayoral op og satte foden på bolden, der strøg i mål til 2-0.

Efter pausen pressede Leganes på for at komme tilbage i kampen, og efter godt en times spil gav det pote.

Nordin Amrabat driblede til baglinjen og slog et fladt indlæg til bagerste stolpe, hvor en helt umarkeret Darko Brasanac let kunne prikke bolden i mål til 2-1.

Kort efter var Amrabat tæt på over to omgange, men i begge tilfælde kom Kiko Casilla i vejen for en udligning.

Ti minutter før tid så Claudio Beauvue at Casilla var ude af sit mål og forsøgte sig med et langskud, som var tæt på at overrumple Real Madrid-keeperen, men bolden gik akkurat over mål.

Det lykkedes ikke Leganes at score yderligere i slutminutterne, hvor eneste bemærkning var et direkte rødt kort til gæsternes Gabriel for brok.

Derfor endte det 2-1 til Real Madrid, der nu har 71 point på tredjepladsen i La Liga.
Sen Ronaldo-kasse snød Bilbao for sejren.
 

Athletic Bilbao var tæt på at snuppe sejren mod Real Madrid på Bernabeu, men en sen udligning af Cristiano Ronaldo gjorde, at kampen endte 1-1.

Real Madrid var onsdag aften på jagt efter rivalerne fra Atletico Madrid på andenpladsen i La Liga, da kongeklubben på hjemmebane tog imod Athletic Bilbao.

Hjemmeholdet stillede fra start med flere af de store profiler, og det var Cristiano Ronaldo og Karim Benzema, der udgjorde frontduoen i Reals tomandsangreb.

Bilbao, der ligger lunt i midten af rækken, kom til Bernabeu i en 4-2-3-1-formation med lynhurtige Iñaki Williams helt i front.

Real Madrid startede kampen bedst og var tæt på at bringe sig i front ad flere omgange. Først brændte Ronaldo en stor hovedstødschance, dernest havde Marco Asensio et godt skud, før Ronaldo igen brændte en god chance efter en fin solotur.

Og når man ikke scorer på sine chancer, risikerer man at blive straffet i den anden ende. Det var netop, hvad der skete.

Den føromtalte Iñaki Williams skulle efter knap et kvarters spil indtage en hovedrolle. Angriberen blev sendt i dybden af Iñigo Cordoba, og så kunne Williams på elegant vis lobbe bolden ind over Keylor Navas til 1-0 til udeholdet.

Herefter satte Real Madrid sig tungt på begivenhederne, men både Marcelo og Asensio manglede kvalitet i de afgørende situationer for at sætte udligningen i kassen før pausen.

Også efter pausen stod der Real Madrid på tingene, men efter godt en times spil var Bilbao ved at gøre det helt onde ved hjemmeholdet.

Raul Garcia fik opsnappet en bold i feltet men fik fra tæt hold sendt bolden på overliggeren.

Indskiftede Gareth Bale ville også lege med, men hans afslutning tyve minutter før tid gik snert forbi den ene stolpe.

Real Madrid skulle dog få sendt udligningen i kassen. Luka Modric sendte en flad afslutning afsted uden for feltet, som Ronaldo rettede af med hælen og sendte i mål til 1-1. Det var 12 kamp i træk, portugiseren kom på måltavlen.

Hjemmeholdet fik dog ikke scoret yderligere, og holdet måtte derfor nøjes med det ene point.

Real Madrid ligger nummer tre i La Liga med tre point op til Atletico Madrid, der har spillet en kamp færre.

Athletic Bilbao er nummer 13 med 13 point ned til nedrykningsstregen.
Isco tryllede i Real-sejr på Rosaleda.
 

Real Madrid vandt 2-1 på La Rosaleda mod Malaga uden flere stierne. Isco spillede en brandkamp og stod bag et flot frisparksmål og en assist til Casemiro. Malagas Diego Rolan reducerede til sidst.

Malaga tog søndag aften imod Real Madrid i den sene La Liga-kamp. Mens Real jagtede Atletico Madrid på andenpladsen, var Malaga sat af i bunden af rækken.

Zinedine Zidane havde valgt at hvile en række profiler. Holdet var således uden Cristiano Ronaldo, Luka Modric, Raphael Varane og Gareth Bale, mens Toni Kroos og Marelo var på bænken.

Det gav plads til blandt andre Lucas Vazquez, Karim Benzema og Marco Asensio i fronttrioen.

Omvendt skulle Malaga forsøge at følge op på seneste hjemmesejr, der blev sikret i starten af april måned mod Villarreal.

Et kvarter inde i opgøret kom første Real-chance. Vazquez leverede fine ting på højrekanten, og med et hidsigt dybdeløb kunne Mateo Kovacic bringe sig i en fri position i feltet. Kroatens hovedstød gik dog lige på Roberto Jimenez i Malaga-målet.

Godt ti minutter senere var Real Madrid igen tæt på at tage føringen. Først misbrugte Vazquez en stor mulighed, da han kom alene igennem.

Få minutter efter var det franske Karim Benzamas tur til at misse endnu en chance, da han fra en position bagerst i Malaga-feltet headede forbi mål.

Malaga havde svært ved at holde Real fra chancer, og efter 28 minutter gik det galt.
Isco kunne med et nydeligt frisparksmål sætte sin sjette sæsonkasse i mål og bringe Real på planmæssig sejrskurs. Spanieren undlod efterfølgende at juble som en gestus for sin tid i klubben.

Malaga procuderede ikke meget, men kort før pausen kom de frem til muligheeder.
Først gik et frispark fra Roberto Rosales tæt over mål, og kort efter missede Manuel Iturra alene med Keylor Navas en gigachance.

Efter pausen fortsatte kampbilledet med Real i kontrol, uden dog at bruge overdreven energi.

63 minutter inde i kampen kunne midtbanestyrmand Casemiro sætte sidste fod på et genialt opspil, hvor Benzama og Isco nærmest legede med Malaga-forsvaret.

Sergio Rasmos var fem minutter før tid tæt på at udbygge føringen til 3-0, da han gik med i en omstilling.

Serveringen fra Benzema blev dog ikke behandlet som en fuldblodsangriber, og derfor endte den tamme Ramos-aflutning i favnen på Jimenez.

Malaga skulle til allersidst nå at pynte på resultatet. Jesus Vallejo fik ikke clearet et indlæg, og derfor kunne Diego Rolan flot sætte det reducerende 2-1-mål i kassen.

Med sejren er Real Madrid fire point efter Atletico Madrid på andenpladsen i den spanske liga.
Ronaldo og Griezmann nettede i Madrid-deler.
 

Cristiano Ronaldo og Antoine Griezmann fandt vej til netmaskerne, da slaget om Madrid endte 1-1 mellem Real og Atletico i den bedste spanske række, La Liga.

Søndagen bød på ét af Spaniens største rivalopgør, da Real Madrid hjemme på Santiago Bernabeu tog imod bysbørnene fra Atletico.

Inden opgøret lå Atletico fire point foran Real Madrid i spillet om andenpladsen i La Liga med otte spillerunder igen.

Selvom begge mandskaber har europæiske kampe i den kommende midtuge, så valgte Zinedine Zidane og Diego Simeone et par slagkraftige hold til dagens rivalopgør.

Første halvleg bød ikke på nogle mål, selvom Keylor Navas, Jan Oblak og træværket flere gange måtte på arbejde.

Netmaskerne kom dog i brug otte minutter efter pausen, da Gareth Bale strøg igennem i venstresiden og lagde bolden på bagerste stolpe, hvor en brandvarm Cristiano Ronaldo flugtede bolden i nettet.

Dermed har portugiseren nu stået for 21 mål og fire oplæg i sine seneste 13 kampe i alle turneringer.

Føringen varede dog kun fire minutter inden Atletico svarede igen. En hårdarbejdende Vitolo fik liggende prikket bolden til Antoine Griezmann, og fra kanten af det lille felt sparkede franskmanden sit 18. sæsonmål i nettet.

Kort efter udligningen var Atletico tæt på at bringe sig i front, men en voldsom refleksredning af Keylor Navas holdte de rød/hvide fra yderligere en scoring.

Herefter pressede Real Madrid en smule på, men mere blev der ikke scoret, og opgøret mellem de to ærkerivaler endte derfor med 1-1 og ét point til hver.
Zidane ved ikke om Bale starter tirsdag.
 

Gareth Bale gjorde sig fint bemærket med to mål i gårsdagens 3-0-sejr over Las Palmas, men det er endnu usikkert om waliseren starter inde i tirsdagens kamp mod Juventus.

Real Madrid besejrede lørdag aften Las Palmas med 3-0 på fremmed græs, i en kamp hvor både Gareth Bale og Karim Benzema fandt vej til netmaskerne.

På tirsdag gælder det så Juventus i den første Champions League-kvartfinale, men Zinedine Zidane vil endnu ikke løfte sløret for, om den stigende formkurve hos waliseren er nok til en startplads i midtugen.

Franskmanden havde også tid til at kommentere på midtbanespilleren Isco, der på det seneste har udtalt sig i negative vendinger om tilværelsen i Madrid.

Real Madrid starter med at besøge Juventus i Torino, mens de to giganter dyster på Santiago Bernabeu igen efter.
Zidane: Cristiano vil altid score mål.
 

Zinedine Zidane roser sin portugisiske verdensstjerne, Cristiano Ronaldo, og mener, at hans ærgerrighed til træning og kamp sikrer ham mål på kontoen sæson efter sæson.

Cristiano Ronaldo scorede fire gange i søndagens 6-3-sejr over Girona i den spanske La Liga.

Portugiseren er efter en langsom sæsonstart nu oppe på 22 sæsonmål, og Zinedine Zidane er ikke sen til at rose sin verdensstjerne og hans betydning for Kongeklubben.

Real Madrid har efter gårsdagens resultat scoret 73 gange i sæsonen - et mål færre end førerholdet fra Barcelona.
Zidane: Cristiano er fra en anden galakse.
 

Real Madrid-træneren hylder Cristiano Ronaldo efter portugiserens to afgørende scoringer i udebanesejren mod Eibar lørdag.

Det holdt hårdt for Real Madrid lørdag, hvor holdet længe var på vej mod et pointtab i udebanekampen mod Eibar.

En scoring seks minutter før tid af Cristiano Ronaldo sikrede dog gæsterne sejren, og efter portugiserens to scoringer i kampen holdet cheftræner Zinedine Zidane sig ikke tilbage med rosende ord.

Cristiano Ronaldo står i denne sæson noteret for 18 scoringer i 22 kampe i La Liga.
Zidane om nedtur: Jeg har ondt af spillerne.
 

Real Madrid-træner Zinedine Zidane udtrykker medfølelse med sine spillere efter 1-0-nederlaget hos Espanyol, der ifølge franskmanden burde have været en remis.

Real Madrid slingrekurs i La Liga fortsatte tirsdag med et 1-0-nederlag hos Espanyol, der scorede sejrsmålet i overtiden efter en affære, som Real-træner Zinedine Zidane så som tæt og chancefattig.
Leganes lærte en Real-lektie.
 
 
Real Madrid besøgte onsdag aften Leganes i La Liga, og det opgør trak kongeklubben sig sejrrigt ud af. Kongeklubben var uden Christiano Ronaldo, men formåede alligevel at vinde 3-1.

Real Madrid havde inden opgøret ikke tabt i seks udebanekampe i træk i La Liga, da turen onsdag aften gik til Leganes.

Kampen var knap begyndt, før presset steg yderligere på Zinedine Zidane. Real Madrid fik således en chokstart, da Leganes' Unai Bustinza frygtløst fik headet bolden ind efter et hjørnespark allerede efter fem minutter. Føringen til Leganes holdt dog ikke længe. Blot fem minutter efter hjemmeholdets føringsmål blev der bragt balance i regnskabet, da Lucas Vazquez sendte læderet i nettet efter en flot assist af Casemiro med forarbejde af Karim Benzema.

Få minutter efter havde Marco Asensio et stort tilbud tæt under mål, men skuddet sad lige på Leganes' keeper, Ivan Cuellar.

Da kampen nærmede sig en halv time bar Madrid-kombinatiorne igen frugt. Pludselig var det 2-1 til Zidanes tropper efter et skarpt opbygget pasningsspil, hvor Casemiro havde sidste fod på bolden.

Målet gav Real Madrid ro, og holdene kunne gå til pause med stillingen 2-1.

Leganes kom fint ud af starthullerne i anden halveg, og havde en god periode, der bød på flere gode muligheder for at komme på 2-2.

Gareth Bale fik det sidste kvarter og waliseren var involveret i flere gode aktioner. Det gav ekstra energi til Madrid i kampens sidste fase. I de døende minutter fik kroaten Mateo Kovacic tildelt et straffespark, som Sergio Ramos sikkert satte ind. 3-1 til Real Madrid. Det blev også kampens resultat.

3-1-sejren til Real Madrid gør, at kongeklubben kan kravle op over Valencia og indtage tredjepladsen i La Liga.
Zidane tilfreds med offensiven mod Betis.
 

Real Madrids Zinedine Zidane nød 5-3-sejren over Betis og vil hellere fokusere på den stærke offensiv end på de tre mål, der blev lukket ind.

Real Madrid leverede søndag aften en god, offensiv præstation, da holdet scorede fem gange i udekampen mod Real Betis.

Betis scorede dog også tre gange undervejs, men Real Madrid-træner Zinedine Zidane holder fokus på offensiven efter 5-3-sejren.

Venstrebacken Marcelo måtte lade sig udskifte tidligt i kampen med en skade, men Zidane tror på en kort pause.

Real Madrid ligger nummer fire i La Liga og skal i kamp igen onsdag aften, når holdet gæster Leganes.
Ramos før PSG: Vi spiller for vores sæson.
 
 
Sergio Ramos er godt tilfreds med 5-2-sejren over Real Sociedad, men har allerede fokus på næste uges Champions League-brag mod PSG.

Real Madrid hentede en overbevisende 5-2-sejr over Real Sociedad i La Liga lørdag, men tankerne er allerede rettet mod næste uges Champions League-brag mod PSG.

Kampen definerer således sæsonen, mener Sergio Ramos.

- Fra første minut gik vi ud og spillede fodbold, holdt fast i bolden og pressede modstanderen for at vinde bolden højt oppe på banen. Det var en stor forskel. Vi var også meget kliniske foran mål, siger Ramos ifølge Football Espana.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi i anden halvleg ikke tænkte på PSG. Vi spiller for vores sæson. Vi kunne have blevet ved mod Sociedad, men vi ville alligevel ikke kunne køre samme tempo i 90 minutter. Målet var at få selvtillid, og det fik vi.

Real Madrid byder onsdag PSG op til dans på Bernabeu
Zidane efter 2-2: Svært at acceptere.
 

Real Madrid-træner Zinedine Zidane langer ud efter sit hold efter 2-2-kampen mod Levante lørdag aften.

Skarpheden manglende i offensiven, og der blev lavet fejl ved begge Levantes mål, mener Real Madrid-træner Zinedine Zidane efter 2-2-kampen mod bundholdet lørdag aften.

Real Madrid har lørdag besøg af Real Sociedad i La Liga inden det fire dage senere går løs mod Paris SG i Champions League.
Zidane begejstret efter 4-1: Meget vigtig sejr.
 

Real Madrids Zinedine Zidane var begejstret for præstationen og resultatet, da Real vandt 4-1 over Valencia i lørdagens kamp.

Real Madrid skuffede i ugens løb med et nederlag i Copa del Rey til Leganes, men holdet slog hurtigt tilbage, da det lørdag blev til en overbevisende 4-1-sejr ude mod Valencia.

Cheftræner Zinedine Zidane var efterfølgende meget tilfreds med indsatsen.

Real Madrids næste opgave er ude mod Levante i La Liga
 
Krohn-Dehli skifter til La Coruña

Michael Krohn Dehli skifter fra Sevilla til Deportivo La Coruña.

Danskeren bestod lægetjekket igår og han har skrivet under på en kontrakt der gælder til 2019.

Han har første træningsdag tirsdag hvor også vil blive præsenteret for pressen.

De seneste to og et halvt år har Michael Krohn-Dehli spillet I Sevilla hvor det er blevet til 68 kampe og 5 mål.

Deportivo La Coruña ligger lige nu på en 18. plads lige under nedrykningsstregen I den bedste spanske række.
 
 
Skrevet af Jess Lisberg

 
Benzema-agent: Piftende Real-fans er unfair.
 

Karim Benzemas agent Karim Djaziri er ikke imponeret af Real Madrid-tilhængernes behandling af den franske angriber.

Karim Benzema har de seneste sæsoner flere gange været udsat for kritik af Real Madrids tilhængere.

I denne sæson har Benzema blot scoret fem mål i 21 kampe og blev senest mødt af piften, da han blev skiftet ind i 7-1-sejren over Deportivo La Coruna.

Benzemas agent, Karim Djaziri, er ikke imponeret af Real Madrids piftende tilhængere.

Djaziri afviser, at tilhængernes utilfredshed kan få Benzema til at søge væk fra klubben.

30-årige Benzema har spillet 386 kampe for Real Madrid. Det er blevet til 186 mål og 106 assists.
Slagen Nacho: Ved ikke, hvad der gik galt.
 
 

Real Madrid-forsvareren Nacho kan ikke forklare, hvordan det gik til, at holdet tabte mod Villarreal i slutminutterne.

Real Madrid tabte for første gang nogensinde på hjemmebane til Villarreal, der tog fra Bernabeu med en 1-0-sejr efter et flot lob af Pablo Fornals tre minutter før tid.

Og Real-forsvareren Nacho er chokeret over nederlaget, som han ikke kan sætte ord på.

Real Madrid er med nederlaget uden sejr i de seneste tre ligakampe.
Zidane efter nyt pointtab: Jeg er ansvarlig.
 

Real Madrid mangler selvtillid, mener cheftræner Zinedine Zidane efter 2-2-kampen hos Celta i La Liga.

I hele sidste sæson tabte Real Madrid point i ni af 38 ligakampe på vej mod mesterskabet. I denne sæson har Zinedine Zidanes mandskab efter 2-2-kampen hos Celta søndag tabt point i otte af 17 ligakampe.

Især i anden halvleg faldt niveauet, mener cheftræner Zinedine Zidane.

Udover selvtilliden har Zidane svært ved at sætte en finger på Reals problemer. Han afviser, at det er et spørgsmål om fysik.
 
Foto: Daily mirror
 
Officielt: Coutinho skifter til Barca

Barcelona har lørdag aften bekræftet, at de henter Liverpools brasilianske offensivspiller, Philippe Coutinho. 

Philippe Coutinho er i Barcelona blevet udstyret med en kontrakt, der løber frem til 2023.

Ifølge flere engelske medier bliver Philippe Coutinho den næstdyreste spiller I historien - kun overgået af landsmanden Neymar.


Skrevet af Jess Lisberg
 
 
 
 
Skuffet Zidane: Det er ikke slut endnu.Zinedine Zidane er skuffet over det store nederlag til FC Barcelona på hjemmebane, men har endnu ikke opgivet at vinde mesterskabet.

FC Barcelona satte Real Madrid på plads, idet catalanerne sejrede med 3-0 på Santiago Bernabeu.

Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane er naturligvis skuffet over afklapsningen, men nægter at kaste håndklædet i ringen i forhold til mesterskabet.

Barcelonas mål blev sat ind af Luis Suarez, Lionel Messi og Aleix Vidal.
Zidane: Ikke nemt at score fem mod Sevilla.Zinedine Zidane er meget tilfreds med Real Madrids storsejr over Sevilla, ligesom han er glad for Cristiano Ronaldos mål i kampen.

Spillet har ikke rigtig kørt for Real Madrid på det seneste, men i lørdagens hjemmekamp mod Sevilla ramte kongeklubben alle tangenter. Opgøret blev vundet med 5-0, ikke mindst takket være en helt forrygende første halvleg.

Zidane roste videre Ronaldo, der tidligere på ugen snuppede endnu en Ballon d’Or.

Ronaldo scorede to gange i 5-0-sejren.
Zidane efter remis: Vi havde fortjent mere.
 


Zinedine Zidane mener, at Real Madrid havde fortjent at få mere end uafgjort mod Athletic Bilbao lørdag.

Real Madrid smed lørdag point for sjette gang i sæsonen, da det blev til 0-0 ude mod Athletic Bilabo, og nu er de forsvarende mestre otte point efter Barcelona i den spanske liga.

Cheftræner Zinedine Zidane ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at få alle tre point.

Cheftræneren slår fast, at der ikke er desperation at spore i Real Madrid-truppen, men at det er vigtigt, at målene snart begynder at komme.
Zidane trods sejr: Vi skal spille bedre.
 


Real Madrids Zinedine Zidane erkender, at spillet i 3-2-sejren over Malaga ikke var overbevisende og derfor skal være bedre fremadrettet.

Real Madrid tog lørdag en pligtsejr i La Liga, da holdet besejrede bundholdet Malaga med 3-2 efter en sen scoring af Cristiano Ronaldo.

Cheftræner Zinedine Zidane glæder sig over de tre point, men understreger samtidig, at spillet kan og skal blive bedre.

Real Madrid har med sejren syv point op til Barcelona, som søndag spiller topbrag ude mod Valencia.
Zidane forventer Barca-kiks.
 


Zinedine Zidane afviser, at Real Madrid er ude af mesterskabskampen trods ti points afstand op til Barcelona.

Real Madrid kunne ikke få på hul på bylden i Madrid-derbyet mod Atletico, og derfor sluttede det 0-0 på Wanda Metropolitano.

Det efterlader begge klubber i en penibel situation, da de begge halter ti point efter Barcelonas, som lørdag kværnede Leganes med 3-0.

Real Madrid-træner Zinedine Zidane afviser alle påstande om, at luften er gået ud af mesterskabskampen set fra Real Madrids synspunkt.

Real Madrid tager lillejuleaftensdag imod Barcelona hjemme på Bernabeu til sæsonens første El Clasico.
Zidane: Fik den sejr vi havde brug for.
 

Real Madrids Zinedine Zidane glæder sig over 3-0-sejren over Las Palmas og erkender, at den var tiltrængt for spillerne.

Real Madrid har haft problemer i denne sæson i La Liga, men hentede søndag en pligtsejr på eget græs, hvor bundholdet Las Palmas blev besejret med 3-0.

Zinedine Zidane glæder sig over sejren, som han beskriver som vigtig for hans hårdt prøvede spillere.

Cristiano Ronaldo spillede hele kampen for Real Madrid, men formåede ikke at komme på scoringstavlen.

Han har afsluttet 48 gange i denne sæson i La Liga, men har blot scoret et enkelt mål, men Zidane er sikker på, at Ronaldo igen i denne sæson bliver vigtig for holdet.

Real Madrids topscorere i La Liga er Isco og Marco Asensio, som begge har scoret fire mål.
Zidane er ikke bekymret over hul til Barca.


Real Madrid har otte point op til Barcelona efter søndagens nederlag til Girona, men det bekymrer ikke træner Zinedine Zidane.

Real Madrid skuffede søndag fælt, da holdet på udebante tabte med 2-1 til oprykkerne fra Girona.

Nederlaget betyder, at Real Madrid nu har hele otte point op til Barcelona på La Ligas førstepladsen, men det bekymrer ikke Zinedine Zidane.

Real Madrid er lige nu på tredjepladsen i La Liga efter ti spillerunder, mens Valencia er på andenpladsen. Barcelona fører an med 28 point.
Real Madrid cruisede forbi Eibar på Bernabeu.
 

Real Madrid vandt, uden at imponere, med 3-0 over Eibar, og er nu fem point efter Barcelona i La Liga.

Real Madrid tog her til aften imod sidste års positive overraskelse fra Eibar. Kongeklubben var uden deres normale førstevalg mellem stængerne, Keylor Navas, ligesom Karim Benzema var røget en tur på bænken til fordel for Marco Asensio, som startede i front med Cristiano Ronaldo.

De dobbelte Champions League-mestre tog føringen i det 18. minut, men det var efter fin hjælp fra gæsternes Paulo Oliveira, der var så uheldig at heade et indlæg i eget net.

Det blev også 2-0 til Real Madrid inden pausen, da et fladt indlæg fra Isco fandt foden hos stortalentet Marco Asensio, der resolut sparkede bolden ind i det korte hjørne.

Mod kampens slutning sparkede indskiftede Marcelo hovedstadsklubben på 3-0, da brasilianeren med sin første sæsonscoring sendte et fladt skud over i det lange hjørne.

Med sejren rykker Real Madrid forbi naboerne fra Atletico og op på tredjepladsen i La Liga, hvor man nu er fem point efter førerholdet fra Barcelona.
Glad Zidane: Vigtig scoring for Ronaldo.


Real Madrid-træner Zinedine Zidane er glad for sejren over bysbørnene Getafe. Særligt glæder han sig over, at Cristiano Ronaldo fik scoret sit første ligamål i denne sæson.

Real Madrid vandt lørdag en smal udesejr på 2-1 over Getafe i en  kamp, hvor Cristiano Ronaldo scorede sit første sæsonmål i ligasammenhæng.

Og cheftræner Zinedine Zidane er ikke overraskende tilfreds med sejren, hvor han især glæder sig over, at Ronaldo kom på måltavlen.

I Europa-sammenhæng har Ronaldo nettet fire gange i indeværende sæson.
Begejstret Zidane hylder vigtig Isco.
 


Real Madrid-træner Zinedine Zidane er meget imponeret over, hvordan Isco i øjeblikket folder sig ud på banen.

Isco scorede begge mål, da Real Madrid lørdag slog Espanyol med 2-0 i La Liga. Den spanske offensivspiller har helt generelt været godt kørende, og det har cheftræner Zinedine Zidane da også bidt mærke i.

Real Madrid har fået en skidt start på sæsonen i La Liga, men klubben kravlede med søndagens sejr op på femtepladsen. Der er syv point op til Barcelona på førstepladsen.
Zidane efter Alaves-kamp: Fortjent sejr.


Zinedine Zidane erkender, at Real Madrid gav for mange chancer væk i gårsdagens kamp mod Alaves, men franskmanden mener samtidig at sejren var ganske fortjent.

Real Madrid vandt lørdag eftermiddag med 2-1 i udekampen mod Alaves, og trods flere store chancer til hjemmeholdet, mener Zinedine Zidane fortsat, at sejren til Kongeklubben var efter bogen.

Dani Ceballos skiftede denne sommer til Real Madrid fra Real Betis, efter han blev kåret som turneringens spiller ved U21-slutrunden i Polen.
Zidane efter nedtur: Vi skal bevare roen.
 


Real Madrids Zinedine Zidane ærgrer sig over 1-0-nederlaget Betis og føler ikke, at Real fortjente at tabe kampen.

Real Madrid smed onsdag aften point i tredje hjemmekamp af tre mulige i denne sæson i La Liga, da Betis overraskede og vandt 1-0 på Bernabeu.

Cheftræner Zinedine Zidane erkender, at Real ikke spillede den bedste kamp, men mener samtidig, at nederlaget var ufortjent.

Real Madrid skal i næste kamp på besøg hos Alaves.
Carvajal: Mayoral har hvad der skal til.
 


Dani Carvajal roser målscorer Borja Mayoral, som scorede og fremtvang selvmål i sejr over Real Sociedad.

Real Madrid var hårdt præget af afbud til søndagens udekamp mod Real Sociedad. Det gav chancen til reserveangriber Borja Mayoral, som kvitterede ved at score sit første mål for kongeklubben.

Mayoral var også indirekte årsag til et selvmål i mestrenes 3-1-gevinst på Anoeta, og hans indsats blev bemærket af Dani Carvajal.

Real Madrid har nu vundet 11 udekampe i træk i La Liga, hvilket er ny klubrekord.
Skuffet Zidane: Grund til at være bekymret.
 


Real Madrids Zinedine Zidane ærgrer sig over pointtabet til Levante og mener ikke, at præstationen var god nok.

Real Madrid er kommet skidt fra land i La Liga i denne sæson, da holdet efter lørdagens 1-1-kamp på hjemmebane mod Levante blot har vundet én af de første tre kampe.

Cheftræner Zinedine Zidane erkender, at sæsonstarten ikke har været god nok.

Zidane sparede flere spillere i kampen og forklarer, at det ikke er noget, han har tænkt sig at lave om på fremadrettet.

Real Madrid møder onsdag APOEL på hjemmebane i Champions League, mens næste ligakamp er ude mod Real Sociedad.
Zidane undrer sig over utilfredse fans.
 


Real Madrids Zinedine Zidane er ved at være træt af utilfredse fans og opfordrer klubbens tilhængere til at støtte mere op om holdet.

Real Madrid snublede i sidste La Liga-kamp, hvor holdet spillede 2-2 på hjemmebane mod Valencia, og her blev der undervejs piftet ad flere spillere, blandt andre Gareth Bale.

Lørdag skal holdet forsøge at komme tilbage på sejrssporet, når Levante kommer på besøg, og cheftræner Zinedine Zidane opfordrer tilhængerne til at støtte spillerne mere.

Real Madrid må til kampen undvære Cristiano Ronaldo, som har karantæne, mens Keylor Navas, Luka Modric og Raphael Varane sidder ude.
Zidane støtter Benzema efter afbrændere.
 


Zinedine Zidane har fortsat stor tiltro til Karim Benzema på trods af franskmandens mange afbrændere i gårsdagens pointtab til Valencia.

Real Madrid måtte tage til takke med 2-2 i søndagens hjemmekamp mod Valencia. Noget af dette skyldes et hav af afbrændere i Real-offensiven, hvor især Karim Benzemas uskarphed foran mål viste sig at blive kostbar.

Cheftræneren har dog kun opmuntrende ord tilovers for sin stjerneangriber Karim Benzema efter det uafgjorte resultat.

Begge Real Madrid-mål blev sat ind af kometen Marco Asensio i hver sin halvleg.
Zidane er utilfreds med Ramos-udvisning.
 
 
Sergio Ramos' sene udvisning er malurt i bægeret for Real Madrid-træner Zinedine Zidane efter 3-0-sejren hos Deportivo.

Real Madrid åbnede sin ligasæson med 3-0 hos Deportivo søndag aften, men der var også et skår i glæden i form af en sen udvisning til Sergio Ramos efter hans andet gule kort.

Cheftræner Zinedine Zidane erkender, det er en bet at skulle undvære forsvarsgeneralen.

Sergio Ramos har fået 23 røde kort i sine 12 år hos Real Madrid.
Hernandez vil lære af Marcelo.
 


Real Madrids Theo Hernandez vil forsøge at lære af Marcelo, som i Hernandez' øjne er verdens bedste venstreback.

Real Madrid har sikret sig ny venstreback, da franske Theo Hernandez er hentet til klubben fra lokalrivalerne Atletico Madrid.

Den unge back ser frem til at kæmpe med Marcelo om pladsen og ved godt, at han nok ikke løber med al spilletiden fra start.

19-årige Hernandez spillede i sidste sæson 38 kampe for Alaves.
Real Madrid køber brasiliansk stortalent.
 


Real Madrid har sikret sig det brasilianske stortalent Vinicius Junior, som efter planen skifter til Real fra Flamengo i sommeren 2019.

Flamengo forlængede for nyligt kontrakten med det unge brasilianske stortalent Vinicius Junior, men har nu Real Madrid sikret sig den unge brasser.

Real Madrid meddeler på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig transferrettighederne for 16-årige Vinicius Junior fra sommeren 2018, og at han efter planen skifter til Real Madrid i sommeren 2019, men kan skifte tidligere, hvis klubberne bliver enige om det.

Vinicius Junior fik for nyligt sin debut i den bedste brasilianske række.
Zidane: Bedste dag i mit liv.
 

Zinedine Zidane peger på spillerne som nøglen til Real Madrids mesterskab, og træneren kalder triumfen for den bedste dag i hans liv.

Real Madrid sikrede søndag sit første mesterskab i fem år, da Malaga blev besejret med 2-0.

Zinedine Zidane er lykkelig for trofæet og kalder søndagens triumf for den bedste dag i hans liv.

Real Madrid slutter med tre point ned til Barcelona på andenpladsen.
Cristiano Ronaldo: Vi er de bedste.
 
 
Cristiano Ronaldo og Real Madrid kommer ikke til at skrue ned, bare fordi holdet kan nøjes med uafgjort i den sidste kamp mod Malaga.
 
Real Madrid vandt onsdag aften med 4-1 over Celta Vigo og skal bare bruge et enkelt point i sæsonens sidste opgør mod Malaga for at blive spanske mestre - men klubben kommer ikke til at holde igen af den grund, fortæller Cristiano Ronaldo.
 
Cristiano Ronaldo scorede selv to kasser i onsdagens opgør, mens Karim Benzema og Toni Kroos stod for de øvrige scoringer i den overbevisende sejr over Pione Sisto, Daniel Wass og resten af Celta Vigo-mandskabet.
 
 
Zidane: Det bliver svært mod Celta.
 


Real Madrids Zinedine Zidane forventer en svær kamp onsdag mod Celta Vigo, men erklærer holdet klar til kampen.

Real Madrid kan i denne uge sikre sig det første spanske mesterskab siden 2012, hvis holdet formår at hente fire point i de to kampe mod Celta Vigo og Malaga.

Cheftræner Zinedine Zidane forventer en svær opgave i onsdagens udekamp mod Celta, men erklærer sit hold klar til opgøret.

Da Real Madrid søndag vandt 4-1 over Sevilla, blev Alvaro Morata skiftet ud og reagerede med et vredt udtryk.

Zidane forklarer, at det ikke er ham, Morata var sur på.

Real Madrid og Celta Vigo har mødt hinanden tre gange i denne sæson. Her er det blevet til en sejr til hvert hold og en gang uafgjort.
Zidane storroser sine reserver efter storsejr.
 

Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane var imponeret over sit reserveholds indsats mod Granada lørdag aften, hvor det blev til en 4-0-sejr.

Real Madrid bankede lørdag aften Granada med hele 4-0 på udebane. Alle fire mål blev scoret inden for de første 35 minutter - og det blev de af James Rodriguez og Alvaro Morata.

Det er to spillere, som ikke normalt er faste startere hos cheftræner Zinedine Zidane. Faktisk var det kun Sergio Ramos og Casemiro fra den normale startopstilling, som startede inde lørdag.

Og det gjorde Zidane meget glad at se, hvordan reserverne præsterede i den overbevisende sejr.

Real Madrid mangler at møde Sevilla, Celta Vigo og Malaga i La Liga.
Matchvinder Marcelo: Vi gravede dybt.
 


Marcelo blev matchvinder med et sent mål for Real Madrid, som slog Valencia med 2-1. Der blev gravet dybt, fortæller backen.

Real Madrid var planmæssigt foran i kampen mod Valencia, men fik et mål imod med under ti minutter tilbage af opgøret.

Zinedine Zidanes tropper havde dog ikke i sinde at stille sig tilfredse med et enkelt point. Med et glimrende mål gjorde Marcelo det til 2-1 i den anden ende og sikrede dermed Real Madrid sejren.

28-årige Marcelo har spillet 402 kampe for Real Madrid
Målscorer Isco: Nok i mit livs bedste form.
 


Real Madrids Isco var i hopla igen i onsdagens storsejr over Deportivo La Coruna og føler sig i det hele taget i storform for tiden.

Et af de helt store samtaleemner de seneste uger i Real Madrid er midtbanespilleren Isco, som igennem flere uger har præsteret på et imponerende højt niveau.

Isco er dog stadig langt fra sikker mand i Zinedine Zidanes startopstilling og spillede ikke et eneste minut, da Real Madrid søndag tabte 3-2 til Barcelona.

Isco var dog tilbage på holdet, som onsdag slog Deportivo La Coruna med 6-2, og her var Isco igen i hopla, da han blandt andet scorede målet til 5-1.

25-årige Isco har i denne sæson spillet 35 kampe for Real Madrid. Det er blevet til ni scoringer og seks assists.
Zidane: Burde have forsvaret 2-2.
 


Real Madrid glemte at forsvare det point, de havde, mener en skuffet Zinedine Zidane efter Clasico-nederlag.

Real Madrid var ved at tjene et potentielt afgørende point med ti mand i Clasico-thrilleren mod Barcelona, men på kampens sidste spark forduftede pointdelingen med Messis 3-2-scoring.

Real-boss Zinedine Zidane mener, at hans spillere blev for overmodige til sidst.

Real Madrid har en kamp i hånden i forhold til Barcelona. Begge er de nu på 75 point. 
Isco hylder Reals mentale styrke.
 

Real Madrid-matchvinderen Isco mener, at La Liga-førerholdet viste stor mental styrke, da de kom tilbage og vandt mod Sporting Gijon. 

Lørdag eftermiddag hentede et reservespækket Real Madrid-mandskab alle tre point mod Sporting Gijon. Real var dog bagud med både 1-0 og 2-1, før de vandt 3-2 på et mål i overtiden.

Isco var den store stjerne i sejren med to scoringer, og efter kampen var han imponeret over holdets mentale styrke. 

Resultatet betyder, at Real Madrid er seks point foran FC Barcelona, der kan mindske det forpring lørdag aften.
Zidane: Manglende koncentration kostede.
 


Zinedine Zidane er skuffet over, at Real Madrid ikke fik lukket kampen mod Atletico og havde håbet på større koncentration til sidst.

Real Madrid måtte nøjes med det ene point mod rivalerne fra Atletico, da Antoine Griezmann kort før tid sikrede 1-1 i derbyet lørdag aften.

Zinedine Zidane ærgrer sig over den manglende koncentration til sidst i kampen, som kostede dem sejren.

Real Madrid har tre point ned til Barcelona og en kamp i hånden.

Sendt fra min iPhone
Sløseri gjorde en ellers glad Zidane rasende.
 
 
Real Madrids Zinedine Zidane var glad for 4-2-sejren over Leganes, men var samtidig gevaldigt træt af Leganes' to scoringer.
 
Real Madrid hentede onsdag en vigtig sejr på 4-2 over Leganes og holdt sig på den måde foran Barcelona i toppen af La Liga.
 
Real Madrid kom hurtigt foran, men lukkede Leganes ind i kampen, da hjemmeholdet scorede to hurtige mål kort før pausen. Det gjorde Zidane særdeles utilfreds.
 
Zinedine Zidane sparede ikampen flere profiler, men glæder sig over, at reserverne leverede varen igen.
 
Real Madrid næste opgave er debyet på hjemmebane mod Atletico Madrid.
Zidane roser velspillende Isco.
 
 

Zinedine Zidane var en tilfreds mand efter Real Madrids 3-0-sejr over Alaves. Specielt målscorer Isco imponerede den franske træner. 

Real Madrid var overraskende under hårdt pres i store dele af hjemmekampen mod Alaves.

I sidste ende fik Real Madrid dog slidt en komfortabel 3-0-sejr i hus efter en slutspurt på kampen, hvor Isco scorede til 2-0, inden Nacho cementerede sejren.

Real Madrid-træner Zinedine Zidane var efter kampen specielt tilfreds med Iscos indsats.

Real Madrids næste opgave er onsdag, hvor Leganes venter på udebane.
Zidane: Ikke en afgørende føring.
 


Real Madrids Zinedine Zidane glæder sig over sejren mod Bilbao, men understreger, at der er lang vej endnu i mesterskabskampen.

Real Madrid tog lørdag en vigtig sejr, da holdet slog Bilbao med 2-1 på udebane.

Real har dermed fem point ned til Barcelona i toppen af La Liga, men cheftræner Zinedine Zidane slår fast, at der fortsat er lang vej hjem, hvis Real skal blive mester.

Cristiano Ronaldo blev noget usædvanligt skiftet ud undervejs, men Zidane slår fast, at der ikke var tale om en skade.

Første opgave for Real Madrid efter
landskampspausen er en hjemmekamp mod Alaves.
Zidane: Keylor Navas reddede os.
 


Real Madrids Zinedine Zidane tager igen målmand Keylor Navas i forsvar, efter Navas kostede en scoring mod Real Betis.

Real Madrid sikrede sig søndag en 2-1-sejr over Betis i La Liga, efter holdet ellers var kommet bagud efter en fejl af Keylor Navas.

Navas har været udsat for kritik fra medier og fans i denne sæson, men efter kampen tager cheftræner Zinedine Zidane sin målmand i forsvar.

Sergio Ramos blev endnu en gang redningsmanden for Real Madrid, da han scorede det afgørende mål til 2-1.

Real Madrid har nu to point ned til Barcelona og en kamp i hånden. 

Sendt fra min iPhone
Zidane efter sejr: Et godt tegn for os.
 
 

Zinedine Zidane glæder sig over Real Madrids 4-1-sejr over Eibar og ser det som et godt tegn i forhold til de resterende kampe.

Efter en mindre formnedgang i La Liga, slog Real Madrid lørdag eftermiddag tilbage og hentede en 4-1-sejr på udebane mod Eibar - endda uden Cristiano Ronaldo i truppen.

Sejren glæder manager Zinedine Zidane, der ser sejren på en svær udebane som et godt tegn.

Real Madrids mål blev scoret af to gange Karim Benzema, James Rodriguez og Marco Asensio.
Zidane: Bale har sagt undskyld.
 
 
 
Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane fortæller, at Gareth Bale  har sagt undskyld for at tilrage sig et rødt kort i onsdagens opgør mod Las Palmas.
 
Real Mdrid var i gevaldige problemer, da de onsdag aften havde besøg af Las Palmas - ikke mindst fordi Gareth Bale efter 47 minutter blev tildelt et rødt kort.
 
Cristiano Ronaldo tog dog sagen i egen hånd og vendte 1-3 til 3-3 på tre minutteri slutningen af kampen. Men Gareth Bale var alligevel ked af sin rolle, fortæller cheftræner Zinedine Zidane.
 
Med onsdagens uafgjorte resultat mistede Real Madrid to point til topkampen, hvor Barcelona nu har overtaget førstepladsen. Real Madrid har dog en kamp i hånden, og Zidane går da heller ikke rundt med en følelse af, at mesterskabet nu er tabt.
 
Real Madrid har et enkelt point op til Barcelona og skali næste runde møde Eibar på udebane.
 
 
Zidane: Isco og Morata fortjener mere spilletid.
 
 
 
Isco og Alvaro Morata spillede afgørende roller i Real Madrids comeback mod Villarreal søndag aften - og cheftræner Zinedine Zidane erkender, at de to fortjener mere spilletid.
 
Real Madrid var på vej mod en stor fiasko, da de på udebane var bagud med 0-2 til Villarreal søndag aften. Men efter 64 minutter fik hovedstadsklubben hul på bylden og arbejdede sig tilbage og vandt opgøret 3-2.
 
Alvaro Morata blev undervejs skiftet ind og afgjorde kampen med sin scoring efter 83 minutter - også Isco kom ind i anden halvleg og gjorde en synlig forskel. Det er ellers to spillere, der ikke har væltet sig i spilletid i denne sæson.
 
Men det skalde måske have noget mere af, erkender cheftræner Zinedine Zidane.
 
Den fanske Real Madrid-træner var glad for at se sine spillere arbejde sig tilbage i opgøret.
 
Real Madrid holdt med sejren fast i førstepladsen, hvor de har et enkelt point ned til Barcelona og en kamp i hånden.
 
Zidane: Tabte kampen i de første ti minutter.
 
 
 
Real Madrid-træner Zinedine Zidane begræder sine spilleres manglende fokus i de første ti minutter i 2-1-nederlaget til Valencia.
 
Onsdag missede Real Madrid muligheden for at øge forspringet i toppen af La Liga til fire point, da de tabte 2-1 til Valencia. Real Madrid-træner Zinedine Zidane var irriteret over sit holds manglende fokus i de første ti minutter, hvor Valencia scorede begge deres mål.
 
Real Madrid fører stadig La Liga med et enkelt point mere end FC Barcelona og har stadig en kamp i hånden.
 
 
Tilfreds Zidane: En komplet indsats.
 


Zinedine Zidane var meget tilfreds med Real Madrids stærke præstation i 3-0-sejren over Real Sociedad.

Søndag var en glimrende dag for Real Madrid. Først måtte Barcelona nøjes med 1-1 hos Betis, så tabte Sevilla 3-1 til Espanyol og endelig vandt Real selv 3-0 hjemme over Sociedad.

Dermed er Real Madrid nu fire point foran i toppen af rækken, og de har endda en kamp i hånden i forhold til Barcelona og Sevilla.

Udover sejren, havde Zidane også positive nyheder om skadede Gareth Bale.

Den walisiske stjerne har været holdt ude siden Reals sejr over Sporting CP i november.
Irriteret Ramos: Vi har brug for fansene.
 


Sergio Ramos ærgrer sig over, at fansene på Santiago Bernabeu er efter ham og holdkammeraterne.

Sergio Ramos sørgede lørdag for, at Real Madrid slog Malaga. Med sine to kasser i slutningen af første halvleg sendte han sin klub tilbage på sejrskurs efter to nederlag på stribe.

Alligevel var der fans på Santiago Bernabeu, som følte trang til at pifte af holdet - og det irriterede Sergio Ramos.

Real Madrid fører fortsat La Liga, hvor de har fire point ned til Sevilla på andenpladsen og fem ned til Barcelona på tredjepladsen.
Skuffet Zidane: Hårdt at tage.

 

Real Madrid-træner Zinedine Zidane var en skuffet mand efter at se sit mandskab tabe for første gang april.

Søndag aften stoppede Real Madrids stime på 40 kampe uden nederlag, da de tabte med 2-1 ude mod Sevilla. Efter hjemmeholdets sene comeback var træner Zinedine Zidane skuffet, men roste alligevel sit holds indsats.

På onsdag skal Real Madrid igen i aktion, når de møder Celta Vigo i kvartfinalen af Copa del Rey.
Zidane hylder Reals rekordmandskab.Zinedine Zidane er meget imponeret over sit Real Madrid-hold, som er ubesejret i de seneste 39 kampe.

Real Madrid vandt lørdag uden problemer med 5-0 over Granada i La Liga og er dermed oppe på 39 kampe i træk uden nederlag, hvilket er en tangering af Barcelonas rekord.

Cheftræner Zinedine Zidane er meget imponeret over sit mandskab, som formår at holde gaspedalen i bund over så lang en periode.

Før kampen blev Cristiano Ronaldo hyldet for sine fire Ballon d'Or-trofæer, og portugiseren får rosende ord med på vejen af Zidane.

Real Madrids næste opgave er en udekamp mod Sevilla i Copa del Rey. Real Madrid vandt første opgør 3-0. 
Ramos: Vigtigt at kæmpe til det sidste.
 
 
 
Real Madrid-matchvinderen mod Deportivo La Coruna understreger betydningen at at blive ved med at kæmpe i hele kamppen.
 
Sergio Ramos blev for anden weekend i træk Real Madrids helt, da hans måli overtiden mod Depotivo La Coruna sikrede en 3-2-sejr over Deportivo La Coruna. Selvom Ramos ikke mente, at Real spillede en god kamp, var han glad for deen moral, som holdet viste for at komme tilbage.
 
På torsdag skal Real Madrid spille semifinale ved VM for klubhold, hvor de møder mexicanske Club America.
 
 
Sergio Ramos: Ved ikke om uafgjort var fair.
 
 
 
FC Barcelona-træner Luis Enrique mener ikke, at 1-1 mod Real Madrid var fair. Sergio Ramos, som  reddede point til Real Madrid kan godt følge Barcelona-træneren.
 
Sergio Ramos reddede kort før tid Real Madrid uafgjort mod FC Barcelona lørdag eftermiddag. Et resultat, som Barcelona-træner Luis Enrique i hvert fald ikke mente var retfærdigt - og Ramos kan da også godt følge Enrique.
 
Med det uafgjorte resultat har Real Madrid fortsat seks point nned til FC Barcelona på andenpladsen.
 
 
Real Madrid.
 
Smil Internet Avis | Graham Bells vej 1 D, 8200 Aarhus N - Danmark | Tlf.: 51 57 55 63 | smilnetavisaarhus@gmail.com