Podcast / DVD Film Anmeldelser.

DVD Film Anmeldelser.

DVD Film Anmeldes af: Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt. ( svensk Film ).
 
 
Resume:

Filmen er baseret på den internationalt bestseller roman af Jonas Jonasson. Det er en usandsynlig historie om en 100-årig ​​mand, der beslutter det er ikke for sent at begynde sit liv forfra.
Der er lagt op til en fejring af ham på plejehjemmet, men nu har han fået nok..
Allan Karlsson falder tilfældigt over en kuffert fyldt med narkopenge, og med både gangstere, politiet og sin familie i hælene går det derudaf! Han stifter mange nye bekendtskaber, der får ham til at reflektere over sit lange liv.
Hr. Karlsson er bestemt ikke som andre, og han har været til stede ved flere historiske begivenheder.
Romanen om "Den hundredeårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt" af Jonas Jonasson var populær i bogform for et par år siden, og mange har derfor set frem til filmatiseringen.

Anmeldelse af filmen:

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt er en rigtig god og morsom film. Den er noget langtrukket. Jeg giver den 4 stjerner ud af 6 stjerner.
 
 
 
Dansk Film af Hella Joof 'All Inclusive'
 
'All Inclusive' er en komedie om de to søstre, Ditte og Sigrid, der rejser til Malta sammen med deres mor, Lise, for at fejre hendes 60-års fødselsdag. Lise har svært ved at komme i stemning, da hun netop er blevet forladt af pigernes far og i det hele taget oplever en lille livskrise. Ditte og Sigrid er som dag og nat og er derfor også fuldstændigt uenige om, hvordan man glatter tingene ud. Mens den fornuftige Ingrid forsøger at skabe ro og hygge i den lille familie, hyrer Ditte en lokal bartender til at flirte uskyldigt med moren. Inden længe opstår der dog ægte følelser mellem den modne kvinde og hendes sydlandske bejler, og så er det jo ikke så heldigt, at Ditte også har været i seng med selvsamme mand.

Jeg anbefaler jer at se denne spændende dvdfilm.

Jeg vil give den 6 ud af 6 stjerner.
 
Dansk Film FASANDRÆBERNE.
 
 
 
Filmen 'Fasandræberne' handler om Vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad udgør tilsammen Afdeling Q, der har ekspertise i gamle uopklarede kriminalsager. Da makkerparret får fingrene i en ellers opklaret mordsag fra 1987, opdager de to politifolk en forbindelse til en eksklusiv kostskole for overklassens børn. Efterforskningen viser sig at involvere jetsetterne Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl samt den hjemløse og mystiske Kimmie. Jo tættere Carl kommer på sagens kerne, jo mere besat bliver han af at fange de rette gerningsmænd og genskabe en form for retfærdighed. Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares genforenes som den misantropiske Carl Mørck og den standhaftige Assad i endnu en mørk filmatisering af Jussi Adler-Olsens populære krimiunivers.


Jeg anbefaler jer at se denne spændende dvdfilm.

Jeg vil give den 5 ud af 6 stjerner.
 
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 51 57 55 63 | smiltvaarhus@gmail.com