AGF

målemands skift
 
 
målemanden peacock farrell skrifter måske til et andet hold i udlandet. Han syndes at han ikke kunne være i truppen. det havde owe rosler bedømt sig for. så nu kan det være jesper hansen der er det indtil vidre. så nu vil agfs sports chef forhanle med udlandet. det kom frem efter at agf spillede på brøndby stadion.
 
seneste nyt
 
agf  har ledt og ledt efter en polsk de har købt der hedder dawid kurminowski.
 
og i sommer var det tobias bech selv om bech er ung tidligere har vidst kvaliteter i superligaen. og derfor. men agf må tage sig sammen og få aftale med gudjohnsen. er sku er udlejet fra det hold man sku ikke ved hva er til at lyngby boldklub. men så har de sku snydt agf. lyngby vil sku købe ham. 
på en skala fra 1 til 10. hvor vigtig er nicolai poulsen
 
 
 
nicolai poulsen for altid en ostemad i en fodboldkamp. han laver altid frispark. men agf ska snart til en kamp jylllinge og spille kamp. men jyllinge spiller i 1 division og jyllinge er det dårligste hold i 1 divsion. men det er 3 runde i pokalkampen. jeg håber sku den skalde træner bruger en god startopstilling. men agf ska næstegang spille mod vejle men de ska spille på det dårligste stadion i vejle. vejle får det røde kort. de spiller nemligt i rødt.
søndag.d 17.9 slod agf deres græs nemt. de spilede mod de farlige fra Brøndby. det kostede dem lig dyrt at bryndby skulle komme til de hviie. en patykiller kalder man en person der der ikke kan redde en bold fordi han har de forkærte hansker på. men efter 10 minutter var han så idiotisk at han gir stræffe og et rødt kort.
Det var så. men de bliv også decideret ydmyget. så de var pisse renge/lorte dommer. 
 
Spillere: Hvem hitter?
Den spiller der gør det godt det er patrik mortensen. de er gode til at skyde bolden ind til ham i feltet. han kommer altid flyvene ind til bolden og hetter til den og i mål er den så
 
Ny målmand
Den nordirske keeper er taget til agf. og målmanden hedder peacoock farrell. og han har spillet for burley. men nu bailey peacock farrell. så nu er han udlejet og dennegang til agf hvor han forsøger at få klubkarrieren på rette køl.
 
jesper hansen er målmand for agf og er en god målmad. men agf vil ikke af med ham.

mikkel duelund fra agf er en fantastik spiller. han score mange mål og har engang været boldreng for agf.

mikael anderson er fra agf. har hørt at mikael anderson ska skifte til et udenlansk hold
12 september 23': Stadion
 
der kommer jo et nyt stadion. de tager snart det gamle græs ned. og så er det jo snart at det nye stadion kommer op. det stadion ligner et fra et udlansk stadion. så det bliver et fedt stadion. glæd jer til at det kommer
 
Ups'ere: Har AGF trådt i spinaten? 

Bøder
 
agf får en hæftig bøde de har gentagene gange ovre det seneste år at have forbudt sig med romerlys. agf har fået en bøde på en knap en milion kroner i bøde. de fik i mandags en bøde på knap 150.000 kroner for at tænde 100 romerlys i herning.agf har fået den største bøde hidtil har modtaget for den slags

Agfs voldsomme vindue tk-salg

det kom ikke bag på agfs sportschef stig inge bjørnebye at der var nogen ude med snøren mod thomas kristensen agf har jo lavet 3 store salg i form af yann bisseck thomas kristensen og blot 17 årie adam dahim. det er dem som har hver deres historie. som klubbens chef stig inge bjørneby ser tilbage på. prisen på thomas kristensen lader til at på omkring 37 mio. men det tal kan stige til 60 mio. men siden hentede vi en der hed madts knoester ind som erstatning som om ind i de sidste timer af tranfervinduet. den historie har stig inge bjørnebye også været ude og kommentere på. hvor han kaldte det for beskidt.
 
14 september 23'
Tranfers: Hvem køber hvem? 

agf sælger adam daghim til østrisks storhold. adam daghim til den østriske rb salsburg. men han lejes han ud til fc liefering. men han har spillet for et u17 og u19. og adam daghim er den yngste debutant i agfs historie. men nu ska han altså spille i østrig.
 
Tranfer nyt
 
agf forlænger med nicolai poulsen. rygterne har svirret længe og de bekræftede at han har kontraktudløb til sommer. han er jo en værdifuld del af deres trup. og spotschef stig inge bjørnebye syndes at han er god for agf og hans trup. nicolai poulsen har spillet 125 kampe i superligaen.
Sidste nyt 
 
September 23':
 
Thomas kristensen kan blive det dyreste salg i agfs historie. det kan kommehelt op på 60 mio. men saget af yann bisseck. 
 
Oktober 23':
Resultater: Nye såvel som gamle
 
 Tidligere resultater, August 23':
 
viborg  vs vejle. det bliv 2 1 til viborg. og i den kamp blev det et nederlag til vejle. og de spillede på viborg stadion. og viborg havde jo .12 i skud og vejle havde havde 11 skud. så nu ligger viborg på en 6 plads i superligaen
 
 
 
ob vs agf. søndag spillede agf vs ob. kampen var igang søndag. 20.8. de var igang agf styrede for vildt. i det 5 minut scorede agf til 1 0 det var patrik mortensen. fansene havde en fest. og så 20 minutter efter scorede ob til 1.1. og agf spillde på nature energy park.
 
 
Nye resultater anno September 23':

randers vs viborg i morgen 18.30


fck vs sif 26.8



agf vs lyngby i morgen 27.8


hvidovre vs ob.27.8


13. aug 2023.
 
AGF-profil: Selvfølgelig var der straffespark.
 
 
Ifølge AGF-profilen Mikael Anderson kan der ikke sås tvivl om det straffespark, som aarhusianerne fik tildelt i overtiden af søndagens kamp mod Silkeborg.
 
AGF fik tildelt et omdiskuteret straffespark i overtiden af søndagens hjemmekamp mod Silkeborg.

Efter kampen fortæller AGF's offensivprofil Mikael Anderson til Viaplay, at der ifølge ham ikke er nogen tvivl om, at det var den rigtige dom.
 
Det var en situation, hvor Silkeborg-stopperen Tobias Salquist ramte bolden med hånden i eget felt, som udløste straffesparket til AGF.

Kampen mellem AGF og Silkeborg sluttede 2-2. '
 
Efter de første fire runder i Superligaen har AGF syv point og befinder sig på fjerdepladsen et point foran Brøndby IF og to point bag FC Midtjylland på tredjepladsen.
 
 
6. aug 2023.
 
AGF nedlagde oprykkerne fra Hvidovre.
 
 
AGF vandt søndag 2-0 over Hvidovre IF. Patrick Mortensen og Magnus Knudsen stod for scoringerne.
 
Søndag var der Superliga-fodbold på Hvidovre Stadion for første gang i 26 år.

Værterne fik besøg af AGF, som i midtugen blev sendt ud af Conference League på trods af en 1-0-sejr over Club Brugge.

Uwe Rösler havde profiler som Patrick Mortensen og Tobias Mølgaard tilbage i startopstillingen, mens et skadesplaget Hvidovre-mandskab havde lavet to ændringer.

AGF startede kampen bedst, men Hvidovre fik stille og roligt arbejdet sig ind i opgøret.

Hvidovres Lirim Qamili var en trussel, men efter tyve minutter måtte han forlade banen med en skade. En ærgerlig udskiftning for oprykkerne, som også indkasserede et mål kort tid efter.
 
 
Felix Beijmo og Mads Emil Madsen kombinerede flot i AGF's højre side, og det endte med, at Beijmo kunne sendte et fladt indlæg ind til Patrick Mortensen, som let kunne gøre det til 1-0. Første sæsonscoring for AGF-anføreren.

Herefter var der langt mellem de store chancer i kampen, men efter en times tid fik Hvidovre sin første reelle mulighed.

Tobias Thomsen modtog bolden på kanten af feltet. Hvidovre-spillerens afslutning blev dog rettet af og røg en smule over AGF-målet.

AGF væltede sig ikke i chancer, men et kvarter før tid afgjorde de alligevel kampen. Tobias Bech mistimede sin afslutning, og efter lidt tilfældigheder havnede bolden foran indskiftede Magnus Knudsen, der sikkert sendte bolden i mål.

Målet blev det sidste i en chancefattig kamp, som sluttede 2-0 til Rösler og co.

AGF står nu noteret for seks point, mens Hvidovre har fået ét enkelt i løbet af de første tre kampe.
31. jul 2023.
 
AGF-målmand vraget: Han har været meget emotionel.
 
 
Den normale førstemålmand i AGF, Jesper Hansen, var mandag aften blevet vraget af cheftræner Uwe Rösler.
 
Jesper Hansen har været ubestridt førstevalg som AGF-målmand i de to seneste sæsoner, men den tid kan være forbi.

Efter kun en uge i klubben var det nemlig den nye nordirske målmand Bailey Peacock-Farrell, der vogtede buret for AGF mandag aften mod FC Nordsjælland, og Jesper Hansen var dermed henvist til bænken.

At bænke den rutinerede AGF-målmand til opgøret, der endte med et nederlag på 1-3, var en følelsesladet beslutning, fastslår AGF-træner Uwe Rösler efter kampen.
 
Uwe Rösler gjorde det klart, at AGF gennem længere tid har søgt efter en ny målmand, der kunne presse 38-årige Jesper Hansen i kampen om spilletid.

Og efter en lang periode med et klart førstevalg til målmandsposten i form af Jesper Hansen er situationen altså nu fuldstændig åben med tilgangen af 26-årige Bailey Peacock-Farrell, som er landet i Aarhus på en lejeaftale fra Premier League-klubben Burnley.
 
AGF-træneren var overbevist om at vælge den nytilkomne målmand fra start i hjemmekampen mod FC Nordsjælland trods få træningsdage med resten af holdet.
 
Torsdag venter returopgøret mod belgiske Club Brugge i Conference League-kvalifikationen, og i næste Superliga-runde gæster AGF oprykkerne fra Hvidovre. Her bliver det altså med stor sandsynlighed også med Jesper Hansen henvist til bænken.
 
 
28. jul 2023.
 
Medie: AGF henter dansk stopper hos Vendsyssel.
 
B.T skriver, at AGF henter Tobias Anker i Vendsyssel, hvis han består det obligatoriske lægetjek.
 
AGF er tæt på at hente en ny stopper til klubben.

Det skriver B.T, som erfarer, at Tobias Anker snart bliver præsenteret hos bronzevinderne fra sidste sæson.

Det eneste, der mangler ifølge mediet, er det obligatoriske lægetjek og en underskrift på aftalen.
 
22-årige Anker har været i Vendsyssel i et år, hvor han kom til fra FC Midtjylland.

I hans tid i klubben spillede han 31 kampe, hvor det også blev til hele seks mål.
 
 
23. jul 2023.
 
Tobias Bech blev matchvinder: Kunne vist ikke gøres bedre.
 
 
 
Tobias Bech godt tilfreds, efter at han søndag blev matchvinder i sin første kamp for AGF.
 
Drømmestart.

Tobias Bech scorede søndag i sin debut for AGF, der slog Vejle Boldklub med 1-0 i første runde af 3F Superligaen.


Efterfølgende blev han interviewet af Viaplay, og her satte Bech ord på sin debut.
 
Den 21-årige offensivspiller satte også ord på kampen generelt, og her var han utilfreds over, at AGF ikke formåede at lukke kampen, selv om Vejle fik et rødt kort efter en time.
 
Tobias Bech får igen chancen for at score, når AGF på torsdag møder Club Brugge i kvalifikationen til Conference League.
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: +45 5157 5563 | smiltvaarhus@gmail.com